fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Vlaardingen

8 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator uit Vlaardingen te vinden

Mediation is een vorm van conflicthantering die sterk in populariteit aan het toenemen is. De reden van deze stijgende interesse is eenvoudig te verklaren: mediation biedt zeer veel praktische voordelen en is veelzijdig toepasbaar. Veel advocaten, juristen en partijen uit het bedrijfsleven hebben ervoor gekozen om mediation in hun aanbod op te nemen om in de toenemende vraag te kunnen voorzien. In iedere grotere plaats zijn dusdanig veel mediators actief dat het vergelijken van de opties erg veel tijd kost. Als u een mediator zoekt die in Vlaardingen actief is, kunt u hiervoor het beste de vergelijker van Judex gebruiken. Wij zetten de geschikte mediators uit Vlaardingen voor u op een rijtje.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving
Nog geen beoordeling

Fouzia Ben Larbi

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Overzicht van het grote aanbod van mediators in Vlaardingen

Ondanks dat mediation gezien wordt als juridische dienstverlening, is deze vorm van conflicthantering sterk onderscheidend ten opzichte van andere keuzes die er op dit gebied gemaakt kunnen worden. De achterliggende gedachte van mediation is immers dat de betrokkenen samen van de diensten van een mediator gebruik maken en dat ze zelf in overleg gaan om oplossingen te formuleren. Deze oplossingen moeten er uiteraard toe leiden dat een conflict wordt weggenomen, zonder dat er verdere juridische stappen noodzakelijk zijn. Hiermee worden uiteraard veel kosten bespaard, naast het feit dat mediation al een voordelig alternatief is door het gezamenlijke gebruik van de diensten van de mediator. De mediator zal bij het overleg tussen de betrokkenen aansluiten als neutrale bemiddelaar. Ook deze neutraliteit is onderscheidend ten opzichte van andere vormen van juridische dienstverlening omdat er in alle andere gevallen sprake is van vertegenwoordiging of afvaardiging. De neutraliteit van de mediator is uiteraard wel van belang aangezien beide partijen gebruik maken van de diensten van deze persoon.

De bereidheid van beide partijen om met behulp van een mediationtraject een geschil weg te nemen, uiteraard in combinatie met de beschikbare ruimte hiervoor, zijn de belangrijkste voorwaarden om mediation toe te kunnen passen. Mediation is een toekomstgericht traject waarbij er voornamelijk gekeken wordt naar oplossingen en niet of nauwelijks naar de inhoudelijke kant van de zaak. Ook op dit gebied is mediation sterk onderscheidend. Een andere onderscheidende waarde is dat er op diverse manieren een mediationtraject kan worden doorlopen. Er kan zelfs gekozen worden om een mediationtraject volledig op afstand te doorlopen waarbij er gebruik wordt gemaakt van de digitale communicatiemogelijkheden. Veel mensen geven echter de voorkeur aan een meer persoonlijke benadering van het traject waarbij er een of meerdere afspraken worden gemaakt op het kantoor van de mediator in Vlaardingen.

Mediation is toepasbaar in een veelzijdigheid aan situaties. Hierbij kan gedacht worden aan arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Voor een soepele voortgang van het traject is het daarom van groot belang dat er gebruik wordt gemaakt van een mediator uit Vlaardingen die gespecialiseerd is in het gebied waarop de situatie is ontstaan en een aanbod heeft dat aansluit op de wensen van de betrokkenen. Juist de keuze voor een geschikte Vlaardingse mediator wordt door veel rechtzoekenden als erg lastig ervaren. Dit komt doordat de juridische sector een erg gecompliceerde structuur heeft en juist niet transparant is. Het kost de meeste rechtzoekenden uit Vlaardingen dan ook erg veel tijd en moeite om een geschikte mediator te vinden. Judex is op deze behoefte ingesprongen en zorgt op een eenvoudige wijze voor overzicht tussen het grote aanbod van mediators in Vlaardingen.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijkingstool om geschikte mediator uit Vlaardingen te vinden

Judex houdt zich bezig met het bieden van inzichten en het verstrekken van informatie aan mensen die de intentie hebben om van juridische dienstverlening gebruik te maken. Om in deze doelstelling te voorzien hebben we onder andere een vergelijkingstool beschikbaar gesteld die rechtzoekenden uit Vlaardingen en omgeving kunnen gebruiken om een geschikte mediator uit dit gebied te vinden. Aangezien dit niet alleen een persoonlijke keuze is maar ook per situatie kan verschillen, hebben we diverse zoekfilters in de vergelijker geïntegreerd die gebruikt kunnen worden om de persoonlijke wensen kenbaar te maken. Aan de hand hiervan verstrekken we de gegevens van mediators uit Vlaardingen die hieraan de beste invulling kunnen geven. Op deze manier kan er een overwogen keuze gemaakt worden zonder dat er onnodig veel tijd wordt verloren aan uitzoekwerk.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u op een eenvoudige manier niet alleen een overwogen keuze maakt maar ook een veilige keuze. De mediators uit Vlaardingen die wij aanbevelen zijn immers allemaal aangesloten bij ons netwerk. Om de kwaliteit van ons aanbod te borgen, stellen we een aantal forse eisen aan onze mediators. Al onze mediators zijn dan ook MfN of ADR gecertificeerd. Daarnaast houden we toezicht op de werkwijze en de bijbehorende prijsstelling van de mediators. Als u op basis van onze vergelijker een keuze heeft kunnen maken voor een geschikte mediator uit Vlaardingen, kunt u direct via onze website op een eenvoudige manier met deze persoon in contact komen. Daarnaast kunt u van onze veilige online omgeving gebruik maken om documentatie met uw mediator te delen of voor de financiële afhandeling van het mediationtraject te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Vlaardingen samenkomen.

Terug naar boven