Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Gorinchem

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Gorinchem selecteren voor juridische hulp

Mediation is een moderne vorm van het doorlopen van echtscheidingsprocessen of het oplossen van arbeidsconflicten. Als u in Gorinchem woont, heeft u ruime keuze. Er zijn immers véél mediators in en rond deze plaats die hun diensten aanbieden. Dit maakt het juist moeilijker om een goede keuze tussen de verschillende aanbieders te maken. Judex helpt u echter op een zeer effectieve wijze om een mediator uit Gorinchem te selecteren als u op zoek bent naar juridische hulp.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven, Houten
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Gratis digitale tool voor de keuze van geschikte mediators uit Gorinchem

Mediation is een steeds populairdere keuze bij het oplossen van arbeidsconflicten of echtscheidingen. De mediator heeft in dit proces een neutrale rol en zal de partijen ondersteuning bieden om gezamenlijk tot oplossingen te komen. In het geval van echtscheidingen zal het vormgeven van de echtscheidingsdocumenten (het echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan) de voornaamste doelstelling zijn. Bij deze vorm van echtscheiding zal de mediator zelf geen oordeel vormen en juist een neutrale rol aannemen. De partners zullen zelf beslissingen moeten nemen en afspraken moeten maken die betrekking hebben op de ontbinding van het huwelijk. 

Mediation biedt veel praktische voordelen bij echtscheidingen. Veel mensen zien de financiële kant als belangrijkste voordeel. Mediation is één van de meest voordelige manieren om een echtscheidingsproces te doorlopen. Daarnaast heeft mediation als grote voordeel dat de partners de snelheid van het proces volledig zelf kunnen bepalen en dat er gekozen kan worden voor een locatie onafhankelijke procedure. 

Door de toegenomen populariteit van deze vorm van echtscheidingsprocessen zijn er veel mediators die hun diensten op dit gebied aanbieden. Een plaats als Gorinchem is hier geen uitzondering op. Het percentage gescheiden volwassenen uit deze plaats die gescheiden zijn, is maar liefst 11%. Het grote aanbod van mediators uit Gorinchem maakt de keuze niet eenvoudiger. Het is lastig om de kwaliteit van de dienstverlening op juridisch gebied vast te stellen omdat deze sector niet erg transparant is. Judex helpt u echter met een gratis digitale tool die u kunt gebruiken voor de keuze van geschikte mediators uit Gorinchem.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

De beste mediator uit Gorinchem selecteren

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft een digitale vergelijker ontwikkeld die u kunt gebruiken om de beste mediator uit Gorinchem te selecteren. Met behulp van de zoekfilters en oriëntatie tools kunt u uw voorkeuren met betrekking tot de ondersteuning aangeven. Hierbij kunt u een eventuele voorkeur voor online scheiden aangeven, een behoefte aan een versneld proces of ingeven als u op zoek bent naar een mediator als u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand. 

Met deze praktische tool brengen we vraag en aanbod op juridisch gebied samen. U kunt deze vergelijker volledig gratis en zonder verplichtingen gebruiken. U heeft dan ook alle mogelijkheden om u op dit gebied te oriënteren, mediators uit Gorinchem te vergelijken en een keuze te maken. Na het maken van uw keuze kunt u via dit platform in contact komen met deze persoon, voor diens diensten betalen en data (documenten die betrekking hebben op dit proces) delen.

Judex is onderscheidend door de hoge kwaliteit expert profielen, het actief onderhouden van het rating systeem zodat u altijd een overwogen keuze kunt maken en een goed toezicht op de kwaliteit in combinatie met de prijsstelling van de geleverde service. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en andere items over verschillende rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert samenkomen in Gorinchem.

Terug naar boven