Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Scheidingsmediation in Gorinchem

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Gorinchem voor juridische hulp bij het scheiden

Judex biedt een uitstekende online tool als u op zoek bent naar een mediator in Gorinchem voor juridische hulp bij het scheiden. Dit digitale hulpmiddel sluit uitstekend aan op de behoefte aan transparantie in de juridische sector. Veel rechtzoekenden vinden het immers erg lastig om een goede keuze te kunnen maken bij de zoektocht naar juridische ondersteuning in vorm van mediation. De grote hoeveelheid mediators die in Gorinchem actief zijn, onderstrepen deze behoefte.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven, Houten
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Hulpmiddel om een keuze te maken uit het grote aanbod van mediators in Gorinchem

Mediation is een optie waarvoor steeds meer gekozen wordt bij het vormgeven van een echtscheidingsprocedure. Een mediator heeft hierin een volledig neutrale rol en zal géén partij kiezen voor één van de partijen. De scheidende partners kunnen gebruik maken van de vakkennis en ervaring van deze persoon om een scheidingsprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een mediator biedt waardevolle ondersteuning aan het stel bij het nemen van beslissingen, het maken van afspraken en het invullen van rechtsgeldige scheidingsdocumenten zoals een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan.

Veel mensen zien het financiële aspect als het belangrijkste voordeel van mediation. Deze methode om een echtscheidingsprocedure vorm te geven is in veel gevallen de voordeligste optie. Als er gekozen wordt voor het online scheiden wordt er zo beperkt mogelijk gebruik gemaakt van juridische ondersteuning. Een ander groot voordeel is dat deze zelfstandige vorm van scheiden een gunstig invloed heeft op de tijdsduur van het proces. De scheidende partners kunnen dit volledig zelf in de hand houden. 

Veel scheidende stellen kunnen zich vinden in de bovenstaande praktische voordelen van mediation en tonen veel interesse in deze methode. Dit verklaart uiteraard het stijgende aantal mediators in een plaats als Gorinchem. Dit maakt de keuze voor een goede mediator uit de Zuid-Hollandse plaats lastiger. Het feit dat de juridische markt niet erg transparant is, maakt dit nóg moeilijker. Judex helpt u echter bij het maken van een overwogen keuze. Door het gebruik van onze handige vergelijkingstool, kunt u snel en eenvoudig een keuze maken.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Op een eenvoudige manier de beste mediator uit Gorinchem selecteren

Met behulp van de handige vergelijkingstool van Judex, kunt op een eenvoudige manier de beste mediator uit Gorinchem selecteren. U kunt hierbij de zoekfilters invullen om uw keuze te specificeren. Na het invullen van de oriëntatie tools verschijnen een aantal mediators uit Gorinchem op het scherm die voor u in aanmerking komen. Alle mediators die bij Judex zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge eisen met betrekking tot vakkennis, prijsstelling en serviceverlening. U kunt dus op een snelle en eenvoudige manier een veilige keuze maken en u bespaart uzelf dus een lange zoektocht. 

Naast het selecteren van een geschikte mediator die actief is in Gorinchem, kunt u ook via het platform van Judex in contact komen met deze persoon, documenten delen en op een veilige manier de financiële afhandeling van het echtscheidingsproces verzorgen. Wij zorgen dus voor veel keuzemogelijkheden (ook als u op zoek bent naar een versnelde procedure of recht hebt op subsidie als u van juridische hulp gebruik maakt), transparantie, gemak en kwaliteit.

U kunt onze vergelijker volledig kosteloos en zonder verplichtingen gebruiken. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex een ook platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en andere items in verschillende rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Gorinchem samenkomen.      

Terug naar boven