Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Gouda

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Handig platform om de juiste mediator in Gouda te selecteren

Mediation is een moderne manier om een arbeidsconflict op te lossen of een scheidingsproces vorm te geven. Vooral in het laatste geval wordt vaak de hulp van een mediator ingeschakeld. Bent u op zoek naar een mediator die in Gouda of omgeving woont? Dan bent hier aan het juiste adres. Judex biedt een handig platform om de juiste mediator in Gouda te selecteren.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving

De beste manier om een goede mediator uit Gouda te selecteren

Steeds meer scheidende stellen kiezen voor mediation om hun echtscheidingsproces vorm te geven. Een scheidingsprocedure kan zowel volledig online aangeboden worden of door middel van het maken van één of meer afspraken offline. Mediation is een uitstekend toepasbare vorm in een situatie waarbij partijen het vertrouwen hebben dat ze zelf in staat zijn om afspraken te maken en beslissingen kunnen nemen die in het belang zijn van de afhandeling van de huwelijksovereenkomst. Dit is een harde eis want deze vorm van scheiden is gebaseerd op het gezamenlijk verzoek dat je indient voor echtscheiding. Uiteraard kunnen de partners hierbij wél gebruik maken van de ervaring en vakkundigheid van de mediator op dit gebied. Mediators hebben een neutrale rol in dit proces. Zij helpen de partners met het maken van afspraken en nemen van beslissingen, zonder zelf een oordeel te vormen. Daarnaast zal een mediator het stel begeleiden gedurende de verdere juridische afhandeling bij de ontbinden van een huwelijk. Een mediator is een soort van wegwijzer in dit proces.

Veel mensen hebben ook behoefte aan een “wegwijzer” om de geschikte mediator te vinden. Het is voor rechtzoekenden moeilijk om de juiste hulp bij een scheiding te vinden omdat de huidige dienstverlening op dit gebied niet erg transparant, vaak duur en versplinterd is. Dit maakt het moeilijk om de kwaliteit van de gewenste dienstverlening te bepalen. In een stad als Gouda, met zo’n 73.000 inwoners en een groot aantal mediators die actief zijn, is dit zeker actueel. Daarbij komt dat iedereen zich mediator kan noemen, aangezien dit géén beschermd beroep is. De beste manier om een sterke mediator uit Gouda te selecteren is door een goede en vooral objectieve vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders. Judex helpt u hierbij met een praktische tool.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Praktische tool om mediators uit Gouda te vergelijken

Judex maakt de juridische wereld inzichtelijk en toegankelijk. Wij zijn gespecialiseerd op dit gebied en hebben een handig platform ontwikkeld waar de vraag van rechtzoekenden en het aanbod van dienstverlenende mediators samenkomen. Door gebruik te maken van onze handige oriëntatie en filter tools, kunt u snel en eenvoudig mediators uit Gouda vinden die een invulling kunnen geven aan uw wensen. Al deze mediators voldoen aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, kwaliteit van de geleverde diensten en bijbehorende prijsstelling. Bij Judex maakt u daarom altijd een veilige keuze. U kunt deze tool volledig kosteloos en zonder verplichtingen gebruiken als u op zoek bent naar een mediator in Gouda.

 

Judex uw partner op juridisch gebied

Judex is ook actief op andere rechtsgebieden. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook platform waar u terecht kunt voor artikelen en verschillende juridische documenten. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Gouda samenkomen.

Terug naar boven