fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Sittard

2 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator uit Sittard te vinden

Iedereen die een beetje thuis is in de juridische wereld weet dat er veel aanbod is van mediators maar dat dit het kiezen voor een geschikte mediator zeker niet makkelijker maakt. Het probleem hierbij is dat de juridische wereld erg versplinterd en niet transparant is. Hierdoor kost het rechtzoekenden veel tijd en moeite om een beeld te vormen van het specifieke aanbod van mediators met betrekking tot expertise, serviceverlening en bijbehorende prijsstelling. Als u op zoek bent naar een geschikte mediator uit Sittard, kunt u hiervoor het beste de vergelijker van Judex gebruiken. Wij bieden op een snelle en eenvoudige manier de nodige inzichten op dit gebied.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Rob Hirsch
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Zuid- en Midden Limburg
profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht

Ruim aanbod van mediators in Sittard

Mediation is een voor veel mensen zeer toegankelijke manier van conflicthantering. De achterliggende gedachte hierbij is dat de betrokkenen, onder begeleiding van een mediator, samen naar oplossingen zoeken die ervoor zorgen dat het conflict wordt weggenomen. De mediator heeft hierbij uiteraard een neutrale rol en kan worden gezien als een bemiddelaar tussen de twee partijen. Deze persoon zal de betrokkenen begeleiden gedurende het gehele proces. Deze vorm van conflicthantering is veelzijdig toepasbaar. Er kan gekozen worden voor mediation in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid.

Mediation biedt een aantal zeer praktische voordelen. De belangrijkste voorwaarde ligt uiteraard op financieel gebied. Het doorlopen van een mediationtraject is vaak veruit de voordeligste vorm van juridische dienstverlening. Dit komt doordat de betrokkenen gezamenlijk gebruik maken hiervan. Hierdoor vindt er een flinke besparing plaats van op de inzet van juridische uren. Een ander voordeel van mediation is dat de betrokkenen het traject in een eigen gewenst tempo kunnen doorlopen en dat de procedure vaak weinig tot geen invloed heeft op de onderlinge verhoudingen.   

De belangrijkste voorwaarde om te kunnen kiezen voor mediation is de bereidheid van beide partijen om gezamenlijk naar alternatieven te zoeken die kunnen leiden tot het oplossen van het conflict. Hier moet uiteraard ook ruimte voor zijn. Als hieraan wordt voldaan, zijn er meerdere mogelijkheden voor het doorlopen van het traject. In veel gevallen geniet een mediationtraject met een persoonlijk karakter, aan de hand van een of meer afspraken op het kantoor van de mediator in Sittard, de voorkeur boven een online ondersteuning. Om een mediationtraject op de meest efficiënte wijze te doorlopen, is het van belang dat er gekozen wordt voor een mediator de werkzaam is Sittard met een aanbod dat perfect aansluit op de ondersteuningsbehoeften. Dit vormt, door het complexe karakter van de juridische sector, voor veel rechtzoekenden vaak het grootste struikelblok. Judex is hierop ingesprongen door een vergelijker te ontwikkelen dat op een eenvoudige manier overzicht biedt in het ruime aanbod van de mediators uit Sittard.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Online vergelijkingstool om geschikte mediator uit Sittard te vinden

Judex houdt zich bezig met het transparanter maken van de juridische sector. Hierdoor wordt het voor rechtzoekende eenvoudiger om een keuze te maken. Om rechtzoekenden uit Sittard te helpen met het maken van hun keuze voor een geschikte mediator uit deze plaats, hebben we een online vergelijkingstool ontwikkeld waarmee op een eenvoudige manier inzichten kunnen worden verkregen. Hierin hebben we een aantal zoekfilters verwerkt die gebruikt kunnen worden om de wensen in aan te geven. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van de mediators uit Sittard die hiervoor het beste in aanmerking komen.

De mediators die wij onder uw aandacht brengen, zijn uiteraard alleen mediators uit ons netwerk. Hierdoor kunnen wij instaan voor de vakkennis, de werkwijze en prijsstelling van deze persoon. Uiteraard houden we hier met regelmaat toezicht op zodat u altijd een veilige en overwogen keuze kunt maken voor een geschikte mediator uit Sittard. Naast transparantie en kwaliteit bieden we ook gemak door de mogelijkheid te bieden om direct de mogelijkheid te bieden om in contact te komen met de mediator uit Sittard waarop uw keuze gevallen is en een veilige online omgeving beschikbaar te stellen om data met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van de procedure de service te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Sittard samenkomen.

Terug naar boven