fbpx
Ga naar content

Een nieuwbouw woning kopen: Tips & Tricks

Ook als u gebreken ontdekt na de oplevering, kan het zijn dat de aannemer deze gebreken verplicht moet herstellen. Maak eventueel foto's van de gebreken en schrijf de aannemer een brief met het verzoek om de gebreken te herstellen. Doet hij dat niet, win dan juridisch advies in.

Zorg dat u eventuele veranderingen in het bouwplan ook goed laat vastleggen. Let er op dat u duidelijke (schriftelijke) afspraken maakt over de prijs, ook bij meerwerk.

Zorg dat u bij de oplevering van uw woning altijd een bouwkundige meeneemt om samen met u te controleren of de woning nog gebreken heeft. Laat alle gebreken opnemen in het proces-verbaal van oplevering. Gebreken die u tijdens de oplevering had kunnen zien, maar die niet op de lijst van gebreken worden vermeld, hoeft de…

Lees verder

Houd goed in de gaten of uw woning wel binnen de afgesproken bouwtijd gereed komt. Als dit niet het geval is heeft u recht op een schadevergoeding ter grootte van drie promille van de aanneemsom per dag dat de woning te laat wordt opgeleverd.

Maak kennis met onze scheidingsexperts

De drie beloftes van Judex

  • ONTZORGING

    Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

  • PERSOONLIJK

    Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

  • KWALITEIT

    Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Op zoek naar een mediator?

We hebben een handige vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om een geschikte mediator te vinden voor o.a. hulp bij scheiding.

Vind uw mediator
Terug naar boven