fbpx
Ga naar content

De verdachte: Tips & Tricks

Ook al heeft u het recht om uw eigen verdediging te voeren. Neem altijd een strafrechtadvocaat in de arm, hij is op de hoogte van alle spelregels en vergroot daarmee uw kans op een goede afloop.

Als u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit, bent u niet verplicht om actief mee te werken aan uw eigen veroordeling. U bent bijvoorbeeld niet verplicht om bij de politieverhoren verklaringen af te leggen. Als u twijfelt of u beter wat kunt verklaren tijdens een verhoor of moet zwijgen, kunt u beter…

Lees verder

Niet alle vragen van de politie vallen onder de cautieplicht. Algemene vragen "is dat uw pistool" aan een persoon in een woning of "van wie is die cocaine"aan de barman van een cafe wordt niet opgevat als een verhoor van een verdachte. Bij twijfel zwijg.

Indien uw vaste advocaat ook deelneemt aan de piketregeling, kunt u uw voorkeur aan de politie doorgeven. Uw advocaat krijgt dan een voorkeursmelding. Uw eigen advocaat zal u dan komen bezoeken, in plaats van de dienstdoende piketadvocaat die u vaak niet kent.

Maak kennis met onze scheidingsexperts

De drie beloftes van Judex

  • ONTZORGING

    Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

  • PERSOONLIJK

    Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

  • KWALITEIT

    Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven