fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Leeuwarden

2 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Leeuwarden selecteren voor juridische hulp

Als u op zoek bent naar een mediator uit Leeuwarden, wacht u een pittige uitdaging ondanks dat er veel mediators in deze stad actief zijn. Voor veel rechtzoekenden is het een probleem dat de juridische sector niet erg transparant is en erg gecompliceerd in elkaar zit. Hierdoor is het lastig om een beeld te krijgen over de expertise, de werkwijze en de prijsstelling van een specifieke mediator. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee u inzichten op deze gebieden kunt krijgen. Hierdoor kunt u op eenvoudige manier een mediator uit Leeuwarden selecteren voor juridische hulp.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Esther van Gestel
 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Provincie Friesland, kop van Noord-Holland

Overzicht in de ruime beschikbaarheid van mediators in Leeuwarden

Mediation is een steeds populairder wordende vorm van juridische hulpverlening. Vooral de financiële aantrekkelijkheid van deze vorm van ondersteuning spreekt veel mensen uiteraard aan. Mediation is vaak veruit de meest voordelige optie om gebruik te maken van juridische diensten omdat de betrokkenen hiervan gezamenlijk gebruik maken. De achterliggende gedachte van mediation is dat de strijdende partijen in onderling overleg naar de beste oplossingen voor hun geschil op zoek gaan. De mediator zal hierbij uiteraard de benodigde ondersteuning bieden. Dit is niet alleen het geval als een overleg dreigt vast te lopen maar ook bij het doorlopen van de vaak ingewikkelde juridische procedures.

Mediation is zeer veelzijdig inzetbaar. In veel situaties kan dit een uitstekende optie zijn. Hierbij kan gedacht worden aan situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. De bereidheid om in onderling overleg tot oplossingen te komen, is uiteraard één van de belangrijkste voorwaarden om te kunnen kiezen voor mediation. Daarnaast moet er uiteraard wel ruimte voor overleg zijn. Het mediationtraject kan in eigen tempo worden doorlopen en heeft vaak weinig tot geen invloed op de onderlinge verhoudingen.

Er zijn verschillende keuzes te maken met betrekking tot de vorm van het mediationtraject en de intensiteit van de ondersteuning. Vooral een online begeleiding heeft een zeer zelfstandig karakter. Daarom kiezen veel mensen dan ook voor een meer persoonlijke ondersteuning vaak in vorm van één of meer afspraken bij de mediator op het kantoor in Leeuwarden. Ongeacht de optie waarvoor gekozen wordt, is de keuze voor een geschikte mediator van het grootste belang. Het is zaak dat het aanbod van de mediator aansluit op de wensen van de rechtzoekenden. Door het niet erg transparante karakter van de juridische sector vormt dit in veel gevallen het grootste struikelblok. Judex heeft echter een vergelijker ontwikkeld waarmee op de meest eenvoudige manier een overwogen keuze kan worden gemaakt uit de grote hoeveelheid mediators die in Leeuwarden actief zijn.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om de meest geschikte mediator uit Leeuwarden te kiezen

Judex is gespecialiseerd op in de juridische sector en houdt zich bezig met het bieden van inzichten en transparantie op dit gebied. We hebben onder andere een vergelijker ontwikkeld om de meest geschikte mediator uit Leeuwarden te kiezen. Hierin zijn een aantal zoekfilters verwerkt om de specifieke wensen kenbaar te maken. Op basis hiervan presenteren we de gegevens van de mediators uit Leeuwarden die voor u in aanmerking komen. Als deze mediators zijn verbonden aan het netwerk van Judex. U maakt hiermee dus een overwogen en een veilige keuze. Als u uw keuze gemaakt heeft, kunt u direct via onze website met deze mediator in contact treden.

Judex staat in voor transparantie, kwaliteit en gemak op juridisch gebied. Naast het gebruik van de vergelijker om een geschikte mediator uit Leeuwarden te kiezen, kunt u ook gebruik maken van onze veilige omgeving om data naar deze persoon te versturen en voor de financiële afhandeling van de situatie zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Leeuwarden samenkomen.   

Terug naar boven