fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediator in Sneek

Mediators in Sneek

3 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Sneek voor passende juridische ondersteuning

Als u op zoek bent naar een mediator die werkzaam is in Sneek voor passende juridische ondersteuning, wacht u een flinke uitdaging. Het aantal mediators die in Sneek werkzaam zijn is niet het probleem, maar de keuze voor een geschikte mediator is dat echter wel. Door het gecompliceerde karakter van de juridische sector wordt het door veel rechtzoekenden als een groot struikelblok ervaren om erachter te komen welke mediator een aanbod heeft dat het beste aansluit op de ondersteuningsbehoefte. Judex biedt een helpende hand door u de benodigde inzichten te bieden.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Esther van Gestel
 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Provincie Friesland, kop van Noord-Holland

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Alkmaar, Harlingen en Utrecht

Overzicht in het ruime aanbod van mediators in Sneek

Mediation is een zeer toegankelijke vorm van juridische ondersteuning waarvoor in een grote diversiteit aan situaties gekozen kan worden. De vorm van ondersteuning vormt de belangrijkste onderscheidende waarde van het mediationtraject. De betrokkenen maken immers gezamenlijk gebruik van deze ondersteuning. Een mediator is immers een neutrale gespreksleider die de partijen helpt om samen tot afspraken en overeenkomsten te komen die ertoe leiden dat het conflict wordt opgelost. Deze persoon zal helpen in dit beslissingsproces en een begeleiding bieden bij het doorlopen van de (voor veel mensen) vaak ingewikkelde juridische procedures. Daarnaast kunnen de betrokkenen altijd op de vakkennis en ervaring van de mediator terugvallen bij vragen of onduidelijkheden of als het proces dreigt vast te lopen. Het grote voordeel van het gezamenlijk gebruik maken van de juridische ondersteuning ligt op financieel gebied. mediation is in de meeste gevallen de voordeligste vorm van juridische hulpverlening.

Er zijn diverse situaties te benoemen waarbij mediation een goed alternatief kan zijn. Hierbij kan gedacht worden aan arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. De bereidheid van de strijdende partijen om gezamenlijk tot oplossingen te komen en de ruimte hiervoor zijn de belangrijkste voorwaarden voor deze keuze. Veel mensen kiezen graag voor mediation omdat dit traject vaak weinig tot geen invloed heeft op de onderlinge relaties en hierdoor erg toekomstgericht is.  

Het mediationtraject kan op diverse manieren doorlopen worden. Naast de volledig online begeleiding kan er ook worden gekozen voor ondersteuning aan de hand van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Sneek. De keuze voor een geschikte mediator vormt de basis voor het traject. Het is van groot belang dat het aanbod van de mediator aansluitend is op de wensen van de betrokkenen. Het is door de gecompliceerde structuur van de juridische sector echter lastig om een beeld te krijgen in factoren als de expertise, de werkwijze en de prijsstelling van de mediator. Judex heeft hiervoor een vergelijker ontwikkeld waarmee u op een eenvoudige manier aan de benodigde inzichten komt om een overzicht te krijgen in het ruime aanbod van mediators in Sneek.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijkingstool om een keuze te maken voor een geschikte mediator uit Sneek

Judex is specialist op juridisch gebied en houdt zich voornamelijk bezig met het informeren en bieden van transparantie voor rechtzoekenden. We stellen onder andere een vergelijker beschikbaar die gebruikt kan worden om een keuze te maken voor een geschikte mediator uit Sneek. Hiermee kan veel tijd worden bespaard die anders verloren zou gaan aan uitzoekwerk. We presenteren u de gegevens van de mediators uit Sneek die voor u het beste in aanmerking komen op basis van uw specifieke wensen die u kunt weergeven in de zoekfilters. Alle mediators die we u onder de aandacht brengen zijn aangesloten in ons netwerk en voldoen dan ook aan onze strenge criteria met betrekking tot vakkennis, werkwijze en prijsstelling. Uiteraard houden wij hier streng toezicht op om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen.

Naast kwaliteit en transparantie bieden we u ook alle gemakken als u van plan bent om gebruik te maken van juridische dienstverlening. U kunt bijvoorbeeld via ons platform direct in contact komen met de mediator uit Sneek waarop uw keuze gevallen is. Tevens kunt u gebruik maken van onze website om op een veilige manier data met deze persoon te delen en de financiële afhandeling van de procedure te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Sneek samenkomen.

Terug naar boven