fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Bergen op Zoom

2 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Meest geschikte mediator uit Bergen op Zoom voor hulp bij het scheiden

Mediation is een dusdanig populaire manier van het doorlopen van een scheidingsprocedure dat veel juridische aanbieders hebben besloten om deze vorm van scheiden in hun aanbod op te nemen. Dit maakt de keuze voor een geschikte mediator in de praktijk alleen maar lastiger omdat de juridische sector géén transparant karakter heeft. Het is voor veel buitenstaanders lastig om een beeld te vormen in de werkwijze en prijsstelling van een mediator. Hierdoor is het maken van een keuze voor een mediator in veel gevallen een tijdrovend proces. Als u wilt weten wat de meest geschikte mediator uit Bergen op Zoom is voor hulp bij het scheiden, kunt u de vergelijkingstool van Judex gebruiken. Wij bieden op een snelle en eenvoudige manier de benodigde inzichten.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Provincie Zeeland en omgeving

 • Expertise:  Kinderen
 • Werkgebied: Dordrecht en omgeving

Overzicht tussen het aanbod van echtscheidingsmediators in Bergen op Zoom

Er zijn een groot aantal echtscheidingsmediators actief in Bergen op Zoom en directe omgeving van deze plaats. Dit biedt uiteraard veel keuzemogelijkheden maar om een goede keuze te maken is het wel van belang dat er inzicht wordt verkregen in het aanbod van de echtscheidingsmediators in deze plaats. Een echtscheidingsproces kan alleen soepel worden doorlopen als het aanbod van de mediator aansluit op de begeleidingsbehoefte. In het geval van een mediationtraject zijn hierin verschillende keuzes te maken. 

Mediation is een vorm van echtscheiden waarbij de mediator waardevolle ondersteuning biedt om de scheidende partners te helpen bij het maken van afspraken die van belang zijn om een huwelijk af te kunnen sluiten. Er kan een keuze worden gemaakt met betrekking tot de intensiteit van de ondersteuning. Een echtscheidingsmediator kan gedurende het volledige proces een begeleiding bieden maar partners kunnen er ook voor kiezen om gedurende de eerste fase van het traject volledig zelfvoorzienend zijn en de mediator pas in later stadium te betrekken in het proces. Uiteraard heeft deze keuze invloed op de kosten die aan de dienstverlening verbonden zijn. Daarnaast zijn er grofweg twee manieren waarop een mediationtraject kan worden doorlopen. Er kan gekozen worden voor een online ondersteuning maar ook voor een meer persoonlijke vorm van het doorlopen van een mediationtraject door middel van een of meer afspraken op het kantoor van de mediator in Bergen op Zoom.

De belangrijkste voorwaarden voor mediation bij het scheiden is dat de partners bereid zijn om samen afspraken te maken voor de ontbinding van het huwelijk. Als dat het geval is, kan mediation de voordeligste manier zijn van scheiden en is dit een proces dat voor een groot deel in ieder gewenst tempo kan worden doorlopen. Dit onderschrijft de populariteit van mediation en waarom er veel juridische dienstverleners in Bergen op Zoom en omgeving deze vorm van juridische hulp aanbieden. De vergelijker van Judex kan gebruikt worden om het essentiële inhoudelijke overzicht te krijgen in het aanbod van de vele echtscheidingsmediators in Bergen op Zoom.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om een mediator uit Bergen op Zoom te kiezen voor hulp bij een echtscheiding

Judex houdt zich bezig met het bieden van inzichten aan rechtzoekenden om hun keuze te vergemakkelijken. We hebben hiervoor onder andere een vergelijker beschikbaar gesteld die gebruikt kan worden om een mediator uit Bergen op Zoom te kiezen voor hulp bij een echtscheiding. Dit is een gebruiksvriendelijke tool die u kunt personaliseren door uw specifieke wensen in de zoekfilters weer te geven. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van de mediators uit Bergen op Zoom die hiervoor het beste in aanmerking komen. 

De mediators die wij u aanbevelen, zijn aangesloten bij het netwerk van Judex wat betekent dat ze voldoen aan onze criteria met betrekking tot expertise, service verlening en prijsstelling. Hier houden we uiteraard toezicht op om de kwaliteit van onze service aan u te garanderen. Daarnaast bieden we u ook gemak bij het doorlopen van de echtscheidingsprocedure. U kunt immers via onze website direct in contact treden met de mediator uit Bergen op Zoom waar uw keuze op gevallen is. Daarnaast hebben we een veilige online omgeving dat gebruikt kan worden om data met uw mediator te delen de financiële afhandeling van de procedure te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Bergen op Zoom samenkomen.    

Terug naar boven