Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Scheidingsmediation in Eindhoven

8 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator uit Eindhoven te vinden voor hulp bij het scheiden

Bent u woonachtig in Eindhoven en bent u op zoek naar een geschikte mediator voor hulp bij het scheiden? Dan zal het niet eenvoudig zijn om een mediator te vinden maar wel om een goede keuze te maken. De juridische sector is immers erg versplinterd en Is zeker niet transparant. Hierdoor zit deze wereld voor veel mensen erg gecompliceerd in elkaar. U kunt de vergelijker van Judex gebruiken om op een eenvoudige manier een goede keuze te maken voor een echtscheidingsmediator uit Eindhoven. Wij bieden de benodigde inzichten om een overwogen keuze te maken.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven, Houten

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Eindhoven, Den Bosch

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Provincie Limburg, Oost-Brabant
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Ruim aanbod van mediators in Eindhoven

Het ruime aanbod van mediators die werkzaam zijn in Eindhoven is goed te verklaren. Deze stad is een van de plaatsen waar de meeste scheidingen van ons land plaatsvinden. Eindhoven staat in de top 20 op dit gebied. Ruim 10% van de volwassenen uit Eindhoven is gescheiden. Een andere verklaring voor het feit dat er veel juridische hulpverleners in Eindhoven zijn die mediation aanbieden is de toenemende populariteit van deze vorm van scheiden. Mediation is voor veel mensen zeer toegankelijk en biedt een veelzijdigheid aan praktische voordelen. 

De achterliggende gedachte van mediation is dat de scheidende partners in onderling overleg tot afspraken komen die van belang zijn bij het doorlopen van een echtscheidingsprocedure. De mediator biedt hierbij uiteraard de noodzakelijke ondersteuning en zal begeleiding bieden bij het doorlopen van het proces. Uiteraard kunnen de scheidende partners altijd op de kennis en ervaring van de mediator terugvallen bij vragen of onduidelijkheden en als ze vast dreigen te lopen in het beslissingsproces. De mediator zal in dat geval een onafhankelijk advies uitbrengen. Mediation is, door het gezamenlijk gebruik van de juridische ondersteuning en door het gedeeltelijk zelfstandige karakter, in veel gevallen de meest voordelige vorm van scheiden. 

Er zijn diverse vormen van mediation waarvoor gekozen kan worden. Naast een ondersteuning op afstand (het online scheiden) kan er gekozen worden voor een meer persoonlijke ondersteuning aan de hand van een of meerdere afspraken bij de mediator op kantoor in Eindhoven. Het is voor de voortgang van het proces van groot belang dat er gekozen wordt voor een mediator uit Eindhoven die een aanbod heeft dat volledig aansluit op de ondersteuningsbehoefte. Om hier op een eenvoudige manier inzicht in te krijgen kan de vergelijker van Judex worden gebruikt. Wij bieden het noodzakelijke overzicht in het ruime aanbod van mediators in Eindhoven.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Praktische vergelijkingstool om geschikte mediator uit Eindhoven te vinden

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het bieden van inzichten in deze sector. Hiermee bieden we de helpende hand aan rechtzoekenden die een keuze moeten maken welke juridische ondersteuning het beste aansluit op de wensen. We hebben hiervoor onder andere een praktische vergelijkingstool ontwikkeld die gebruikt kan worden om op een eenvoudige manier een geschikte mediator uit Eindhoven te vinden. We hebben een aantal zoekfilters in de vergelijker verwerkt die gebruikt kunnen worden om de ondersteuningsbehoefte te specificeren. Op basis hiervan presenteren we de mediators uit Eindhoven die het beste hierin kunnen voorzien. Alle mediators die wij u aanbevelen zijn aangesloten in ons netwerk en voldoen aan onze voorwaarden met betrekking tot werkwijze en prijsstelling. Uiteraard houden we hier strenge controle op om de kwaliteit van onze service te garanderen.

Als u op basis van onze vergelijker een mediator uit Eindhoven gekozen heeft, kunt u via onze site direct met deze persoon in contact komen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze veilige digitale omgeving om data met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van de echtscheiding zorg te dragen. Judex biedt dus de perfecte combinatie van transparantie, kwaliteit én gemak bij echtscheidingen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Eindhoven samenkomen.

Terug naar boven