fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Eindhoven

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator uit Eindhoven te vinden voor hulp bij het scheiden

Bent u woonachtig in Eindhoven en bent u op zoek naar een geschikte mediator voor hulp bij het scheiden? Dan zal het niet eenvoudig zijn om een mediator te vinden maar wel om een goede keuze te maken. De juridische sector is immers erg versplinterd en Is zeker niet transparant. Hierdoor zit deze wereld voor veel mensen erg gecompliceerd in elkaar. U kunt de vergelijker van Judex gebruiken om op een eenvoudige manier een goede keuze te maken voor een echtscheidingsmediator uit Eindhoven. Wij bieden de benodigde inzichten om een overwogen keuze te maken.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem
Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Ruim aanbod van mediators in Eindhoven

Het ruime aanbod van mediators die werkzaam zijn in Eindhoven is goed te verklaren. Deze stad is een van de plaatsen waar de meeste scheidingen van ons land plaatsvinden. Eindhoven staat in de top 20 op dit gebied. Ruim 10% van de volwassenen uit Eindhoven is gescheiden. Een andere verklaring voor het feit dat er veel juridische hulpverleners in Eindhoven zijn die mediation aanbieden is de toenemende populariteit van deze vorm van scheiden. Mediation is voor veel mensen zeer toegankelijk en biedt een veelzijdigheid aan praktische voordelen. 

De achterliggende gedachte van mediation is dat de scheidende partners in onderling overleg tot afspraken komen die van belang zijn bij het doorlopen van een echtscheidingsprocedure. De mediator biedt hierbij uiteraard de noodzakelijke ondersteuning en zal begeleiding bieden bij het doorlopen van het proces. Uiteraard kunnen de scheidende partners altijd op de kennis en ervaring van de mediator terugvallen bij vragen of onduidelijkheden en als ze vast dreigen te lopen in het beslissingsproces. De mediator zal in dat geval een onafhankelijk advies uitbrengen. Mediation is, door het gezamenlijk gebruik van de juridische ondersteuning en door het gedeeltelijk zelfstandige karakter, in veel gevallen de meest voordelige vorm van scheiden. 

Er zijn diverse vormen van mediation waarvoor gekozen kan worden. Naast een ondersteuning op afstand (het online scheiden) kan er gekozen worden voor een meer persoonlijke ondersteuning aan de hand van een of meerdere afspraken bij de mediator op kantoor in Eindhoven. Het is voor de voortgang van het proces van groot belang dat er gekozen wordt voor een mediator uit Eindhoven die een aanbod heeft dat volledig aansluit op de ondersteuningsbehoefte. Om hier op een eenvoudige manier inzicht in te krijgen kan de vergelijker van Judex worden gebruikt. Wij bieden het noodzakelijke overzicht in het ruime aanbod van mediators in Eindhoven.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Praktische vergelijkingstool om geschikte mediator uit Eindhoven te vinden

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het bieden van inzichten in deze sector. Hiermee bieden we de helpende hand aan rechtzoekenden die een keuze moeten maken welke juridische ondersteuning het beste aansluit op de wensen. We hebben hiervoor onder andere een praktische vergelijkingstool ontwikkeld die gebruikt kan worden om op een eenvoudige manier een geschikte mediator uit Eindhoven te vinden. We hebben een aantal zoekfilters in de vergelijker verwerkt die gebruikt kunnen worden om de ondersteuningsbehoefte te specificeren. Op basis hiervan presenteren we de mediators uit Eindhoven die het beste hierin kunnen voorzien. Alle mediators die wij u aanbevelen zijn aangesloten in ons netwerk en voldoen aan onze voorwaarden met betrekking tot werkwijze en prijsstelling. Uiteraard houden we hier strenge controle op om de kwaliteit van onze service te garanderen.

Als u op basis van onze vergelijker een mediator uit Eindhoven gekozen heeft, kunt u via onze site direct met deze persoon in contact komen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze veilige digitale omgeving om data met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van de echtscheiding zorg te dragen. Judex biedt dus de perfecte combinatie van transparantie, kwaliteit én gemak bij echtscheidingen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Eindhoven samenkomen.

Terug naar boven