fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Etten-Leur

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator uit Etten-Leur voor hulp en ondersteuning bij het scheiden

Het vinden van een geschikte mediator uit Etten-Leur voor hulp en ondersteuning bij het scheiden lijkt enorm eenvoudig maar de praktijk wijst anders uit. Hoewel er veel echtscheidingsmediators in deze plaats actief zijn is het maken van een keuze een vrij gecompliceerd en tijdrovend traject. Dit komt doordat de juridische wereld erg versplinterd is en zeker geen transparant karakter heeft. U kunt echter veel tijd besparen door de vergelijker van Judex te gebruiken. Wij bieden de benodigde inzichten en transparantie op juridisch gebied.

Zoek een expert bij u in de buurt

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Provincie Zeeland en omgeving

 • Expertise:  Kinderen
 • Werkgebied: Dordrecht en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Vergelijker om overzicht te krijgen in het aanbod van echtscheidingsmediators uit Etten-Leur

Mediation is tegenwoordig een zeer populaire vorm van het vormgeven van een echtscheidingsproces. Het traject heeft voor veel mensen een aantal zeer praktische voordelen. Het belangrijkste voordeel ligt uiteraard op financieel gebied. De scheidende partners maken immers gezamenlijk gebruik van de diensten van de mediator, waardoor er een flinke besparing op het gebruik van de inzet van juridische uren is. Mediation is erop gericht dat het scheidend stel samen de afspraken maakt die van belang zijn om een huwelijk te kunnen ontbinden. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd in de rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten bestaande uit een echtscheidingsconvenant en eventueel het ouderschapsplan als er kinderen uit het huwelijk zijn voortgekomen die op het moment van scheiden nog minderjarig zijn. 

Omdat beide partners van de diensten van de mediator gebruik maken, heeft deze persoon een neutrale rol in dit proces. De mediator heeft de taak om te bemiddelen, adviseren en zal begeleiding bieden bij het doorlopen van het volledige echtscheidingstraject. Daarnaast kan het stel ook altijd bij de mediator terecht bij vragen, onduidelijkheden of als ze dreigen vast te lopen in het proces. Doordat mediation een vrij zelfstandig karakter heeft, kunnen de scheidende partners het tempo van het proces voor een groot deel zelf bepalen. Daarnaast heeft mediation als groot voordeel dat het in veel gevallen weinig tot geen invloed heeft op de onderlinge relaties en hiermee een toekomstgerichte keuze is.

Een groot aantal juridische dienstverleners uit Etten-Leur en omgeving hebben ervoor gekozen om mediation in hun pakket op te nemen om in de stijgende behoefte hieraan te kunnen voorzien. Door het complexe karakter van de juridische sector is het voor veel rechtzoekenden erg lastig om een beeld te vormen over de werkwijze en de bijbehorende prijsstelling van een specifieke mediator uit Etten-Leur. Dit is echter wel van belang voor een efficiënt verloop van de procedure. Om rechtzoekenden toch aan de benodigde inzichten te helpen heeft Judex een vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om overzicht te krijgen in het aanbod van echtscheidingsmediators uit Etten-Leur.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Etten-Leur te kiezen voor hulp bij een scheiding

Judex houdt zich bezig met het informeren en het bieden van inzichten aan rechtzoekenden. Hiermee bieden we waardevolle ondersteuning bij de keuze voor juridische hulp. We hebben hiervoor onder andere een gebruiksvriendelijke vergelijkingstool beschikbaar gesteld die gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Etten-Leur te kiezen. De tool is eenvoudig te gebruiken door de specifieke wensen in de zoekfilters weer te geven. Op basis hiervan verstrekken we de gegevens van de mediators uit Etten-Leur die het beste invulling kunnen geven aan een ondersteuningsbehoefte.

De mediators de we u aanbevelen, zijn allemaal mediators die bij ons netwerk zijn aangesloten. Al deze juridische hulpverleners voldoen aan onze criteria met betrekking tot werkwijze en prijsstelling. Hiermee kunnen we waarborgen dat u niet alleen een veilige maar ook een overwogen keuze maakt. Naast transparantie en kwaliteit bieden we ook gemak tijdens uw scheiding. na het maken van uw keuze voor een geschikte mediator uit Etten-Leur voor hulp bij een scheiding, kunt u via onze site direct met deze persoon in contact komen. Tevens kunt u gebruik maken van onze veilige digitale omgeving om data naar uw mediator te sturen en de financiële afhandeling van uw scheiding te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Etten-Leur samenkomen.       

Terug naar boven