fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Oss

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een mediator uit Oss te kiezen voor hulp bij het scheiden

Mediation is een moderne vorm van scheiden dat voor veel stellen een aantal zeer praktische voordelen biedt. Dit is de reden dat er steeds meer gekozen wordt voor deze vorm van scheiden en dat veel juridische dienstverleners deze vorm van ondersteuning in hun pakket hebben opgenomen. Het gecompliceerde karakter van de juridische wereld maakt het er echter niet eenvoudiger op om inzicht te krijgen welke mediator een aanbod heeft dat volledig aansluit op de ondersteuningsbehoefte. Dit is voor de voortgang van het proces wel van essentieel belang. Als u op zoek bent naar een mediator uit Oss of omgeving kunt u de vergelijker van Judex gebruiken om een overwogen keuze te maken. Wij bieden alle inzichten die u hiervoor nodig heeft.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

Overzicht in de diensten van echtscheidingsmediators uit Oss

Er zijn diverse manieren om een echtscheidingsprocedure te doorlopen waarvan mediation er een van is. De onderscheidende waarde van mediation ligt vooral in de manier van ondersteuning. In tegenstelling tot de andere vormen van juridische hulp is er geen sprake van individuele afvaardiging. Mediation kan het beste gezien worden als het gezamenlijk gebruik maken van een open overlegstructuur om een scheidingsprocedure te doorlopen. Een mediator biedt dus ondersteuning aan een scheidend stel bij het maken van de afspraken die van belang zijn om een huwelijk te ontbinden. Uiteraard heeft de mediator hierbij een neutrale rol en zal deze persoon op geen enkele wijze een oordeel vormen.

Een mediationtraject biedt voor veel scheidende stellen een aantal praktische voordelen. Het belangrijkste voordeel is uiteraard te vinden op financieel gebied. Door het gezamenlijk gebruik van deze juridische vorm, worden er aanmerkelijk minder juridische uren ingezet en zijn de bijbehorende kosten uiteraard lager in vergelijking met andere juridische vormen. Tevens heeft mediation vaak weinig tot geen invloed op de onderlinge relaties en zijn er diverse keuzes te maken met betrekking tot het doorlopen van het traject en de intensiteit van de ondersteuning. Er kan gekozen worden voor een online vorm van mediation dat een locatie onafhankelijk karakter heeft en volledig in eigen tempo kan worden doorlopen. Er is ook een meer persoonlijk alternatief waarbij gebruik kan worden gemaakt van een mediationtraject aan de hand van een of meer afspraken op het kantoor van de mediator in Oss. 

De bovenstaande mogelijkheden geeft een duidelijk beeld van het essentiële belang dat er gekozen wordt voor een mediator wiens dienstverlening volledig aansluitend is op een specifieke behoefte. Deze keuze heeft immers veel invloed op de voortgang van het traject. Het onoverzichtelijke karakter van de juridische sector maakt het voor veel rechtzoekenden lastig om een beeld te vormen wat voor hun de beste keuze is. Judex biedt echter waardevolle inzichten op dit gebied. U kunt bijvoorbeeld van gebruik maken van onze vergelijker om een overzicht te krijgen in de diensten van echtscheidingsmediators uit Oss.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige vergelijkingstool om mediator uit Oss te kiezen voor hulp bij scheiding

Judex biedt een combinatie van kwaliteit, transparantie en gemak op juridisch gebied. Hiermee streven we ernaar om het rechtzoekenden makkelijker te maken als ze gebruik maken van juridische diensten. We hebben onder andere een handige vergelijkingstool ontwikkeld die gebruikt kan worden om mediator uit Oss te kiezen voor hulp bij scheiding. Onze vergelijker is eenvoudig te gebruiken door de ondersteuningsbehoefte in de zoekfilters weer te geven. Aan de hand van deze gegevens presenteren wij de gegevens van de mediators uit Oss die de beste invulling aan een ondersteuningsbehoefte kunnen geven. 

Alle mediators die wij u aanbevelen, voldoen aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, werkwijze en bijbehorende prijsstelling. Hier houden we uiteraard toezicht om de kwaliteit van onze service te borgen. Tevens zijn we zeer actief met het onderhouden van ons rating systeem zodat onze vergelijker altijd up-to-date blijft. Als u op basis van onze vergelijker een keuze heeft kunnen maken voor een geschikte echtscheidingsmediator, kunt u direct via ons platform met deze persoon in contact komen, data naar uw mediator sturen en voor de financiële afhandeling van de echtscheidingsprocedure zorg dragen. 

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Oss samenkomen.

Terug naar boven