fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Oss

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Oss kiezen voor juridische hulp

Hoewel Oss zeker niet de grootste plaats van Nederland is, zelfs niet van de provincie Noord-Brabant, zijn er wel veel mediators in deze plaats actief. Dit komt omdat veel juridische aanbieders ervoor gekozen hebben om mediation in hun aanbod op te nemen om te voldoen aan de toenemende vraag hierin. Dit maakt het voor rechtzoekenden uit dit gebied juist lastig om een geschikte mediator uit Oss kiezen. Door het gecompliceerde karakter van de sector wordt het als niet eenvoudig ervaren welke mediator het beste de juridische hulp kan bieden waar behoefte aan is. Judex biedt echter inzichten op dit gebied.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Zaltbommel, Eindhoven

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

Groot aantal mediators in Oss

De populariteit van mediation is goed verklaarbaar. Veel mensen ervaren dit als zeer prettige en persoonlijke vorm van conflicthantering. Mediation is een vorm van juridische hulpverlening die vooral onderscheidend is in de contractie die gehanteerd wordt. De achterliggende gedachte van mediation is dat de betrokkenen samen tot oplossingen komen bij een conflict. De mediator is hierbij een neutrale gespreksleider die zorgt dat er in een open overlegstructuur de kwestie wordt besproken en naar oplossingen wordt gezocht. Uiteraard kunnen de betrokkenen altijd terugvallen op de ervaring en vakkennis van de mediator als er vragen of onduidelijkheden zijn. Tevens zal de mediator begeleiding bieden bij het doorlopen van de juridische processen.

Mediation is een optie waar in een grote diversiteit aan situaties voor gekozen kan worden. Hierbij kan gedacht worden aan arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. De betrokkenen maken dus gezamenlijk gebruik van de mediator en staan hierin dus naast elkaar en niet tegenover elkaar. De bereidheid om met elkaar tot oplossingen te komen en de ruimte hiervoor zijn dan ook de meest belangrijke voorwaarden van mediation. Als dat het geval is, kunnen zij profiteren van een aantal praktische voordelen van mediation zoals op financieel gebied. Mediation is in de meeste gevallen de voordeligste optie om conflicten op te lossen. Daarnaast is het heel praktisch dat de betrokkenen veel invloed kunnen uitoefenen op het tempo van het doorlopen van het proces en dat mediation vaak weinig tot geen invloed heeft op de onderlinge relaties.

Eén van de belangrijkste stappen bij het doorlopen van een mediationtraject is de keuze voor een geschikte mediator. Het is van groot belang voor de voortgang van het proces dat er wordt samengewerkt met een mediator dat een aanbod heeft dat aansluit op de wensen. Daarom is het belangrijk om inzichten te hebben in de expertise, de werkwijze en de bijbehorende prijsstelling van een specifieke mediator. Zelfs in een plaats als Oss is dit zeker niet eenvoudig. Er zijn in Oss immers een groot aantal mediators actief. Daarnaast zit de juridische wereld erg gecompliceerd in elkaar. Deze sector is immers erg versplinterd en zeker niet transparant. Judex heeft echter een vergelijker ontwikkeld waarmee op een eenvoudige wijze de benodigde inzichten worden verkregen die van belang zijn bij het maken van een keuze voor een mediator uit Oss.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige vergelijker om een mediator uit Oss te kiezen

Judex houdt zich bezig met het bieden van transparantie in de juridische sector zodat rechtzoekenden de benodigde inzichten hebben om een overwogen keuze te maken. Op onze website vindt u onder andere een handige vergelijker die gebruikt kan worden om een mediator uit Oss te kiezen. We hebben in deze vergelijker een aantal zoekfilters verwerkt die gebruikt kunnen worden om de specifieke wensen kenbaar te maken. Op basis hiervan kunne wij de mediators uit Oss onder uw aandacht brengen die het beste passen bij uw wensen. Alle mediators die verbonden zijn bij ons netwerk voldoen aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, service verlening en prijsstelling. Wij borgen hiermee dat u een veilige keuze maakt.

Naast inzicht en kwaliteit bieden we u ook zoveel mogelijk gemak bij het doorlopen van juridische processen. Als u met behulp van onze vergelijker een geschikte mediator uit Oss gevonden heeft, kunt u direct via ons platform met deze persoon in contact komen. Tevens bieden we een veilige online omgeving om met deze persoon de documenten te delen die van belang zijn voor de procedure en om de financiële afhandeling te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Oss samenkomen.

Terug naar boven