fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Geldrop

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Online tool om op een eenvoudige manier een geschikte mediator uit Geldrop te vinden

Het zal u wellicht verbazen, maar ook in een kleinere plaats als Geldrop zijn er relatief veel mediators werkzaam. Dit lijkt voor rechtzoekenden erg praktisch maar het tegendeel is in de praktijk het geval. De juridische sector is immers voor veel buitenstaanders erg lastig te doorgronden. Hierdoor kost het veel tijd en moeite om een overwogen keuze te kunnen maken voor een geschikte mediator uit Geldrop. Judex is ingesprongen op de behoefte aan transparantie, kwaliteit en gemak bij mensen als ze gebruik willen maken van de juridische dienstverlening door een vergelijker ter beschikking te stellen die gebruikt kan worden om een mediator uit Geldrop te vinden. Wij zetten alle geschikte mediators uit deze Noord-Brabantse plaats voor u op een rijtje.

Zoek een expert bij u in de buurt

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem
Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Overzicht tussen het aanbod van mediators die in Geldrop werkzaam zijn

Mediation is een vorm van conflicthantering waarbij de betrokkenen in een open overlegstructuur gezamenlijk naar oplossingen zoeken die ertoe zullen leiden dat een geschil wordt weggenomen en deze oplossingen uiteindelijk ook zelf zullen formuleren. Een mediator biedt uiteraard de benodigde ondersteuning op dit gebied door als derde persoon bij het overleg aan te sluiten. Deze persoon zal het proces bewaken, eventueel bemiddelen tussen de partijen en bijspringen op het moment dat de partijen zelf dreigen vast te lopen in het proces. De bereidheid van de betrokkenen om gezamenlijk naar oplossingen te zoeken die ervoor zorgen dat een conflict wordt weggenomen en beschikbare ruimte hiervoor zijn dan ook essentiële voorwaarden om mediation toe te kunnen passen.
Bij veel mensen zal de vraag opkomen waarom we een aantal keren het woord “geschikt” gebruiken als we een het hebben over de keuze voor een mediator. We doen dit bewust omdat het voor een soepele voortgang van een mediationtraject van groot belang is dat er gekozen wordt om gebruik te maken van de diensten van een mediator die voldoende kennis heeft van de situatie waarin een conflict is ontstaan en een werkwijze heeft die aansluit op de wensen van de betrokken. Mediation is immers een zeer veelzijdige vorm van conflicthantering die in veel situaties kan worden toegepast. Het is een optie waarvoor gekozen kan worden in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Het begeleiden van een mediationtraject is dan ook niet voorbehouden aan mensen met een juridische achtergrond zoals advocaten en juristen maar ook managers, leidinggevenden, adviseurs en bemiddelaars (die vaak met conflicten te maken hebben) kunnen de rol van mediator vervullen. Voor de kwaliteit van de begeleiding is het is wel van belang dat deze persoon een goede opleiding heeft gevolgd die door de MfN- of ADR erkend is. Daarnaast zijn er diverse keuzes te maken die betrekking hebben op de vorm en intensiteit van de begeleiding. Er kan zelfs gekozen worden voor een ondersteuning die volledig op afstand wordt aangeboden met behulp van de digitale communicatiemogelijkheden. Veel mensen geven echter de voorkeur aan een meer persoonlijke vorm van het doorlopen van een mediationtraject aan de hand van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Geldrop.
De interesse in mediation is de laatste periode sterk toegenomen. Dit komt omdat mediation veel mogelijkheden biedt om een conflict binnen een relatief kort tijdsbestek weg te nemen. Daarnaast heeft het traject ook een aantal financiële voordelen. De voornaamste doelstelling van mediation is immers dat een conflict tussen de betrokkenen wordt weggenomen zonder dat hiervoor de gang naar de rechter moet worden gemaakt. Veel rechters adviseren juist om van mediation gebruik te maken om niet tot een oordeel te hoeven komen aangezien dit in de praktijk lang niet altijd nodig blijkt te zijn. Hiermee kan uiteraard veel geld worden bespaard naast het feit dat er door het gezamenlijk gebruik van een mediator al een forse besparing wordt gedaan op de ureninzet. Dit benadrukt het belang dat er voor de soepele voortgang van het traject een keuze moet worden gemaakt voor een mediator die een goede invulling kan geven op de ontstane situatie. Veel rechtzoekenden ervaren juist dit als grootste struikelblok in een mediationtraject doordat de juridische sector (waar mediation onder valt) niet erg transparant is en een zeer gecompliceerde structuur heeft. Hierdoor is het niet alleen lastig om een beeld te vormen over de werkwijze en de specialisatie van een mediator uit Geldrop maar kost het maken van een goede vergelijking tussen de mediators die in deze Noord-Brabantse plaats zeer veel tijd. Judex heeft hiervoor een vergelijkingstool ter beschikking gesteld die gebruikt kan worden om een overzicht te creëren tussen het aanbod van mediators die in Geldrop werkzaam zijn.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijkingstool om de beste mediator die werkzaam is in Geldrop te vinden

Judex heeft zich gespecialiseerd in de juridische sector om rechtzoekenden van de benodigde informatie en inzichten te kunnen voorzien. We bieden gemak, transparantie en kwaliteit aan deze groep mensen door onder andere een vergelijkingstool ter beschikking te stellen die gebruikt kan worden om de beste mediator die werkzaam is in Geldrop te vinden. Deze online vergelijker is op een eenvoudige manier te gebruiken door de specifieke ondersteuningsbehoefte in de zoekbalken weer te geven. Op basis hiervan verschijnt er een lijst met gegevens van mediators uit Geldrop op het scherm die het beste een invulling hieraan kunnen geven. Op basis hiervan kan er op een eenvoudige manier een overwogen keuze worden gemaakt.
Naast deze transparantie op juridisch gebied bieden we kwaliteit door selectief te zijn in de keuze welke mediators uit Geldrop we u aanbevelen. De mediators die we bij u onder de aandacht brengen zijn aangesloten in ons netwerk en voldoen aan de eisen die we hieraan gesteld hebben. Onze mediators zijn dan ook allemaal MfN- of ADR gecertificeerd. Daarnaast houden we toezicht op de werkwijze en de prijsstelling van de mediators om u de kwaliteit van onze service te kunnen garanderen. Op het moment dat u op basis van de gegevens uit onze vergelijker een keuze heeft kunnen maken voor een geschikte mediator uit Geldrop, kunt u eenvoudig via ons platform met deze persoon in contact komen. Daarnaast bieden we gemak door u een veilige online omgeving beschikbaar te stellen die gebruikt kan worden om documenten met uw mediator te delen en voor de financiële afhandeling van het traject zorg te dragen.
U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Geldrop samenkomen.

Terug naar boven