fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Oosterhout

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator Oosterhout uitkiezen voor hulp bij juridische situaties

Mediation is een zeer populaire manier van juridische ondersteuning. Hierdoor is de vraag hiernaar in de afgelopen periode sterk gestegen. Veel juridische dienstverleners uit de grotere plaatsen hebben dan ook besloten om mediation in hun pakket op te nemen om aan de vraag te kunnen voldoen. Dit is ook in Oosterhout het geval. Zeker gezien het complexe karakter van de juridische sector, is het lastig om een geschikte mediator te vinden. Judex is hierop ingesprongen en heeft een vergelijker ontwikkeld om op een eenvoudige manier inzicht te verschaffen op dit gebied. 

Zoek een expert bij u in de buurt

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Provincie Zeeland en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving
Nog geen beoordeling

Jessica Eijkelenboom

Mediator


 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Noord-Brabant
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Groot aanbod van mediators in Oosterhout

Het grote aanbod van mediators in Oosterhout is op een eenvoudige manier te verklaren. Voor veel mensen heeft mediation veel praktische voordelen. Het belangrijkste voordeel ligt op financieel gebied. Doordat betrokkenen gezamenlijk gebruik maken van deze juridische ondersteuning, is dit alternatief in veel gevallen veel voordeliger dan andere opties. De achterliggende gedachte van mediation is immers dat er een open overlegstructuur wordt gevormd waarbij de strijdende partijen gezamenlijk tot oplossingen komen die ertoe resulteren dat het conflict wordt weggenomen. De mediator heeft hierbij een bemiddelende en adviserende rol. De strijdende partijen kunnen altijd op deze persoon terugvallen bij vragen over de situatie. Daarnaast zal de mediator bijsturen als de betrokkenen dreigen vast te lopen. Uiteraard zal de mediator een begeleiding bieden bij het doorlopen van de (voor veel mensen vaak ingewikkelde) juridische procedures.

Een ander groot voordeel van mediation is de veelzijdige inzetbaarheid van deze dienstverlening. Er kan gekozen worden voor deze optie bij arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. De bereidheid van de betrokkenen om in overleg tot een oplossing van de situatie te komen en uiteraard de beschikbare ruimte hiervoor zijn voorwaarden om deze keuze te kunnen komen. 

Er zijn verschillende manieren waarop een mediationtraject kan worden doorlopen. Naast de online optie kan er gebruik worden gemaakt van de mogelijkheid om van mediation gebruik te maken aan de hand van één of meerdere afspraken bij de mediator op kantoor in Oosterhout. Veel mensen kiezen voor deze laatste optie omdat dit een persoonlijker karakter heeft. Rechtzoekenden uit deze plaats ervaren het echter als groot struikelblok om een geschikte mediator te vinden. Het gecompliceerde karakter is hiervan de oorzaak. Het is voor veel rechtzoekenden uit Oosterhout erg lastig om een beeld te vormen over de expertise, werkwijze en bijbehorende prijsstelling van een specifieke mediator.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om een mediator uit Oosterhout uit te kiezen

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het bieden van transparantie in deze sector. Hierdoor wordt het voor rechtzoekenden eenvoudiger om een geschikte mediator uit te kiezen. We hebben bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijke online vergelijker ter beschikking gesteld die gebruikt kan worden om een keuze te maken voor een mediator uit Oosterhout. Door middel van het invullen van de zoekfilters kunnen de specifieke wensen worden weergegeven. Op basis hiervan presenteren we de mediators uit Oosterhout die het beste een invulling geven aan deze wensen.

Op het moment er met behulp van onze online vergelijker een keuze is gemaakt voor een geschikte mediator uit Oosterhout kan er via onze website direct het contact met deze persoon worden gelegd. Tevens bieden we andere online gemakken waarvan gebruik kan worden gemaakt tijdens het mediation traject. We stellen onder andere een veilige online platform beschikbaar waarvan gebruik kan worden gemaakt om data met de mediator te delen en de financiële afhandeling van de situatie te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Oosterhout samenkomen.

Terug naar boven