fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators Tilburg

Mediators in Tilburg

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Tilburg voor ondersteuning bij juridische kwesties

Mediation is een vorm van juridische ondersteuning waar in Tilburg tegenwoordig veelvuldig voor gekozen wordt. Om aan deze toenemende vraag te voldoen hebben veel juridische aanbieders uit deze plaats ervoor gekozen om mediation in hun dienstenpakket op te nemen. Het complexe karakter van de juridische sector maakt het kiezen voor een geschikte Tilburgse mediator echter erg lastig. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee op een eenvoudige manier voor een geschikte mediator uit Tilburg kan worden gekozen.

Zoek een expert bij u in de buurt

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving
Nog geen beoordeling

Jessica Eijkelenboom

Mediator


 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Noord-Brabant

Overzicht in het aanbod van Tilburgse mediators

Mediation is een vorm van juridische ondersteuning die veelvuldig toepasbaar is. Er kan voor mediation gekozen worden in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. De achterliggende gedachte van mediation is dat de betrokkenen zelf tot oplossing en afspraken komen die ervoor zorgen dat het conflict wordt weggenomen. Hierbij kunnen de partijen gebruik maken van de vakkennis en ervaring van een mediator. Deze persoon heeft uiteraard een onafhankelijke rol aangezien de betrokkenen gebruik maken van dezelfde juridische service. Uiteraard heeft de mediator ook een begeleidende taak bij het doorlopen van de juridische procedures omdat deze sector een erg complex karakter heeft voor mensen die hier niet thuis in zijn.

Het complexe karakter van de juridische wereld hebben veel rechtzoekenden al ervaren bij het zoeken naar een geschikte mediator om van juridische hulp gebruik te maken. Doordat deze sector erg versplinterd en zeker niet transparant is, vinden veel mensen die hier niet in thuis zijn het erg lastig om een overwogen keuze te maken. Het is lastig om een goed beeld te krijgen over de expertise, de werkwijze en de bijbehorende prijsstelling van een mediator. Dit is in het hele land het geval. Een grotere plaats als Tilburg vormt hier geen uitzondering op. Net als in andere grote steden is er ook in Tilburg immers een groot aanbod van mediators.

Voor de voortgang van het mediationtraject is het enorm belangrijk om gebruik te maken van de diensten van een mediator die aansluit op de bestaande wensen. Er kan immers op diverse manieren gebruik worden gemaakt van mediation. Naast een online begeleiding kan er gekozen worden voor een meer persoonlijke benadering door het maken van meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Tilburg. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een mediator met een expertise die aansluit op de probleemstelling. Door het gebruik maken van de vergelijker van Judex kunt u op een eenvoudige manier filteren welke mediators uit Tilburg voor u het beste aanbod hebben.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om een geschikte mediator uit Tilburg te vinden

Judex heeft als specialist op juridisch gebied de taak om rechtzoekenden te informeren en te begeleiden naar geschikte juridische hulp. Voor deze laatste doelstelling hebben we een vergelijker ontwikkeld, die ook gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Tilburg te vinden. Door het invullen van de zoekfilters kunt u uw wensen weergeven. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van de mediators uit Tilburg die kunnen voldoen aan uw wensen. U kunt hiermee dus veel tijd en moeite besparen die u kwijt zou zijn een lange- en gecompliceerde zoektocht naar passende juridische hulp.

De mediators die wij aanbieden zijn allemaal aangesloten bij het netwerk van Judex. Het grote voordeel hiervan is dat u niet alleen een veilige maar ook een overwogen keuze maakt. Alle aanbieders van juridische hulp die bij Judex zijn aangesloten voldoen aan onze criteria met betrekking tot geleverde diensten en prijsstelling. Naast de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een geschikte mediator uit Tilburg te selecteren, bieden we ook een aantal andere digitale gemakken. U kunt immers via onze website direct in contact komen met de mediator van uw keuze. Tevens stellen we een veilige digitale omgeving beschikbaar waar u van gebruik kunt maken om data naar uw mediator door te sturen of om voor de financiële afhandeling van de zaak te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Tilburg samenkomen.   

Terug naar boven