fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Den Bosch

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Den Bosch voor hulp bij een juridisch geschil  

Als u op zoek bent naar een geschikte mediator uit Den Bosch voor hulp bij een juridisch geschil zult u er snel achter komen dat dit niet meevalt. Hoewel er een groot aantal juridische dienstverleners in ‘s-Hertogenbosch mediation aanbieden, maakt het complexe karakter van de juridische wereld de keuze voor de juiste expert erg lastig. Veel mensen zijn veel tijd kwijt om een beeld te vormen wat nu precies de beste optie is. Judex heeft een passende invulling voor dit dilemma. Wij hebben een zeer gebruiksvriendelijke vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om op een eenvoudige wijze inzichten te krijgen welke mediators uit Den Bosch voor u in aanmerking komen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal

 • Expertise:  Kinderen
 • Werkgebied: Dordrecht en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Zaltbommel, Eindhoven

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

Groot aanbod van mediators in 's-Hertogenbosch

Het feit dat er een groot aanbod is van mediators in ‘s-Hertogenbosch is eenvoudig te verklaren. Mediation is immers een breed toepasbare vorm van juridische hulpverlening waarbij op een zeer toegankelijke manier naar oplossingen van een juridisch geschil wordt gezocht. Hierbij wordt een open overlegstructuur gevormd waarbij de betrokkenen zelf met elkaar in gesprek gaan. De mediator is hierbij de neutrale bemiddelaar die het gesprek in goede banen zal leiden. Uiteraard zal deze persoon helpen met het vinden van oplossingen, zonder hierbij een oordeel te vellen. Aangezien de betrokkenen gezamenlijk het mediation traject doorlopen zal deze persoon volledig neutraal zijn en zich bezig houden met begeleiding en advisering.

Mediation is uiteraard een voordelige vorm van juridische hulpverlening, zeker als dit vergeleken wordt met andere vormen van ondersteuning op dit gebied. Daarnaast heeft mediation het voordeel dat het traject volledig in eigen tempo kan worden doorlopen. Het is een optie waarvoor in veel situaties gekozen kan worden. In geval van arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid kan mediation een optie zijn. De bereidheid van de betrokkenen in onderling overleg tot oplossingen te komen en de beschikbare ruimte hiervoor zijn de belangrijkste voorwaarden voor het kunnen toepassen van deze juridische vorm.

Er zijn verschillende keuzes te maken op welke manier een mediationtraject kan worden doorlopen. Naast een volledige online vorm is het uiteraard ook mogelijk om hiervoor een of meerdere afspraken met de mediator te maken op diens kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Veel mensen geven de voorkeur aan deze keuze omdat dit een meer persoonlijke vorm is van mediation. Het is uiteraard wel belangrijk om een keuze te maken voor een mediator die met betrekking tot expertise en werkwijze aansluit op de bestaande wensen. Door het complexe karakter van de juridische sector zien veel rechtzoekenden dit als struikelblok en vinden het lastig om een beeld te vormen over de genoemde punten. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee een rechtzoekende zichzelf snel het overzicht kan verschaffen in het aanbod van mediators in Den Bosch.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft zichzelf vooral als taak gesteld om rechtzoekenden te informeren en te ondersteunen bij een intentie om gebruik te maken van juridische ondersteuning. Hiervoor hebben we een vergelijker ontwikkeld die ook gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Den Bosch te kiezen. Op basis van de wensen die u in de zoekfilters weergeeft, zetten we alle mediators uit Den Bosch die hiervoor in aanmerking komen voor u op een rijtje. Hiermee kunt u op een eenvoudige wijze een overwogen keuze maken. Dit zal ook een veilige keuze zijn aangezien alle mediators uit ons netwerk voldoen aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, serviceverlening en prijsstelling. 

Judex biedt een combinatie van kwaliteit, transparantie en gemak. Dit laatste heeft ook betrekking op onze diensten waarvan u gebruik kunt maken als u op basis van onze vergelijker een geschikte mediator uit Den Bosch gevonden heeft. U kunt immers via onze website direct in contact komen met deze persoon. Tevens kunt u gebruik maken van de veilige digitale omgeving die we beschikbaar stellen om uw mediator van relevante documenten te voorzien en voor de financiële afhandeling van de situatie te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Den Bosch samenkomen.

Terug naar boven