Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Den Bosch

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Den Bosch voor hulp bij een juridisch geschil  

Als u op zoek bent naar een geschikte mediator uit Den Bosch voor hulp bij een juridisch geschil zult u er snel achter komen dat dit niet meevalt. Hoewel er een groot aantal juridische dienstverleners in ‘s-Hertogenbosch mediation aanbieden, maakt het complexe karakter van de juridische wereld de keuze voor de juiste expert erg lastig. Veel mensen zijn veel tijd kwijt om een beeld te vormen wat nu precies de beste optie is. Judex heeft een passende invulling voor dit dilemma. Wij hebben een zeer gebruiksvriendelijke vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om op een eenvoudige wijze inzichten te krijgen welke mediators uit Den Bosch voor u in aanmerking komen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal
Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven, Houten

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Eindhoven, Den Bosch

Groot aanbod van mediators in 's-Hertogenbosch

Het feit dat er een groot aanbod is van mediators in ‘s-Hertogenbosch is eenvoudig te verklaren. Mediation is immers een breed toepasbare vorm van juridische hulpverlening waarbij op een zeer toegankelijke manier naar oplossingen van een juridisch geschil wordt gezocht. Hierbij wordt een open overlegstructuur gevormd waarbij de betrokkenen zelf met elkaar in gesprek gaan. De mediator is hierbij de neutrale bemiddelaar die het gesprek in goede banen zal leiden. Uiteraard zal deze persoon helpen met het vinden van oplossingen, zonder hierbij een oordeel te vellen. Aangezien de betrokkenen gezamenlijk het mediation traject doorlopen zal deze persoon volledig neutraal zijn en zich bezig houden met begeleiding en advisering.

Mediation is uiteraard een voordelige vorm van juridische hulpverlening, zeker als dit vergeleken wordt met andere vormen van ondersteuning op dit gebied. Daarnaast heeft mediation het voordeel dat het traject volledig in eigen tempo kan worden doorlopen. Het is een optie waarvoor in veel situaties gekozen kan worden. In geval van arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid kan mediation een optie zijn. De bereidheid van de betrokkenen in onderling overleg tot oplossingen te komen en de beschikbare ruimte hiervoor zijn de belangrijkste voorwaarden voor het kunnen toepassen van deze juridische vorm.

Er zijn verschillende keuzes te maken op welke manier een mediationtraject kan worden doorlopen. Naast een volledige online vorm is het uiteraard ook mogelijk om hiervoor een of meerdere afspraken met de mediator te maken op diens kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Veel mensen geven de voorkeur aan deze keuze omdat dit een meer persoonlijke vorm is van mediation. Het is uiteraard wel belangrijk om een keuze te maken voor een mediator die met betrekking tot expertise en werkwijze aansluit op de bestaande wensen. Door het complexe karakter van de juridische sector zien veel rechtzoekenden dit als struikelblok en vinden het lastig om een beeld te vormen over de genoemde punten. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee een rechtzoekende zichzelf snel het overzicht kan verschaffen in het aanbod van mediators in Den Bosch.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft zichzelf vooral als taak gesteld om rechtzoekenden te informeren en te ondersteunen bij een intentie om gebruik te maken van juridische ondersteuning. Hiervoor hebben we een vergelijker ontwikkeld die ook gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Den Bosch te kiezen. Op basis van de wensen die u in de zoekfilters weergeeft, zetten we alle mediators uit Den Bosch die hiervoor in aanmerking komen voor u op een rijtje. Hiermee kunt u op een eenvoudige wijze een overwogen keuze maken. Dit zal ook een veilige keuze zijn aangezien alle mediators uit ons netwerk voldoen aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, serviceverlening en prijsstelling. 

Judex biedt een combinatie van kwaliteit, transparantie en gemak. Dit laatste heeft ook betrekking op onze diensten waarvan u gebruik kunt maken als u op basis van onze vergelijker een geschikte mediator uit Den Bosch gevonden heeft. U kunt immers via onze website direct in contact komen met deze persoon. Tevens kunt u gebruik maken van de veilige digitale omgeving die we beschikbaar stellen om uw mediator van relevante documenten te voorzien en voor de financiële afhandeling van de situatie te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Den Bosch samenkomen.

Terug naar boven