fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Helmond

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator uit Helmond voor praktische hulp bij juridische conflicten

Mediation is een vorm van juridische hulpverlening waar steeds meer voor gekozen wordt bij het oplossen van juridische conflicten. Het is een financieel aantrekkelijke optie die veel praktische voordelen biedt. Steeds meer juridische dienstverleners hebben gekozen om mediation in hun aanbod op te nemen om in de toenemende vraag te kunnen voorzien. Dit maakt de keuze voor een geschikte mediator alleen maar lastiger zeker gezien het complexe karakter van de juridische wereld. Als u woonachtig bent in Helmond kunt u de vergelijker van Judex gebruiken om op een eenvoudige manier een overwogen keuze te maken. Wij bieden hiervoor de benodigde inzichten

Zoek een expert bij u in de buurt

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem
Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Overzicht in het ruime aanbod van mediators die werkzaam zijn in Helmond

De toenemende populariteit van mediation is eenvoudig te verklaren. Voor veel mensen is de financiële kant van mediation al een beweegreden om voor deze optie te kiezen. Mediation is veruit de voordeligste vorm van juridische ondersteuning omdat de betrokkenen hiervan gezamenlijk gebruik maken. De achterliggende gedachte van mediation is immers dat de betrokken zelf in een open overlegstructuur tot oplossingen komen die er toe zullen leiden dat het conflict wordt weggenomen. De mediator heeft hierbij een bemiddelende rol en zal de strijdende partijen begeleiden bij het doorlopen van de juridische procedure. Een mediator heeft in dit proces een uitsluitend adviserende functie en zal in geen geval een oordeel vormen of partij trekken. Doordat er gezamenlijk gebruik wordt gemaakt van deze juridische diensten is er sprake van een grote besparing op de inzet van de juridische uren en de bijbehorende kosten. 

De bereidheid van de betrokkenen om in onderling overleg tot oplossingen van een conflict te komen en de beschikbare ruimte hiervoor zijn uiteraard de belangrijkste criteria om voor mediation te kunnen kiezen. Als dat het geval is, zijn er diverse manieren om dit traject te doorlopen. Er kan gekozen worden voor een volledig online ondersteuning maar ook voor een meer persoonlijke optie en het traject te doorlopen aan de hand van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Helmond. De betrokkenen hebben vrijwel volledig zelf invloed op het tempo van het doorlopen van een mediationtraject. Tevens heeft mediation vaak niet of nauwelijks invloed op de onderling relaties en is daarmee dus een toekomstgerichte keuze. 

Mediation is veelzijdig inzetbaar. In veel gevallen is dit een prima toepassing bij situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Het is echter wel van belang om een keuze te maken voor een mediator die een aanbod heeft dat naadloos aansluit op de ondersteuningsbehoefte. Dit is in de praktijk vaak lastig vast te stellen. De juridische sector is erg versplinterd en totaal niet transparant. Dit is in heel Nederland het geval. Helmond vormt hier zeker geen uitzondering op. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee op eenvoudige manier een overzicht kan worden verschaft in het ruime aanbod van mediators die werkzaam zijn in Helmond. Op basis hiervan kan er op een eenvoudige wijze een overwogen keuze gemaakt zonder veel tijd kwijt te zijn aan uitzoekwerk.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijkingstool om op een eenvoudige manier een mediator uit Helmond te selecteren

Judex houdt zich bezig met het informeren van rechtzoekenden en het bieden van waardevolle inzichten die als basis kunnen dienen bij het maken van een keuze tussen juridische hulpverleners. We hebben onder andere een vergelijkingstool ontwikkeld om op een eenvoudige manier een mediator uit Helmond te selecteren. Door het invullen van de zoekfilters kunnen de specifieke wensen worden weergegeven. Op basis hiervan brengen we de mediators uit Helmond onder uw aandacht die hieraan het beste kunnen voldoen. Al deze mediators voldoen aan onze strenge criteria met betrekking op vakkennis, serviceverlening en prijsstelling. Hiermee waarborgen we dat u een veilige en overwogen keuze kunt maken.

Judex biedt een combinatie van kwaliteit, transparantie en gemak op juridisch gebied. Dit laatste heeft ook betrekking op de mogelijkheden waarvan u gebruik kunt maken gedurende het doorlopen van het mediationtraject. Na het maken van uw keuze voor een geschikte mediator uit Helmond, kunt u via onze website direct in contact komen met deze persoon. Tevens bieden we een veilige online omgeving om data met uw mediator te delen of voor de financiële afhandeling van de procedure te verzorgen. 

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Helmond samenkomen.

Terug naar boven