fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Rosmalen

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Hoe u het eenvoudigst een geschikte mediator uit Rosmalen kunt vinden

Als u ooit wel eens op zoek bent gegaan naar een mediator in Rosmalen, heeft u ongetwijfeld ervaren dat het maken van een overwogen keuze niet meevalt. Er is absoluut voldoende aanbod van mediators in grotere plaatsen als Rosmalen maar in de praktijk is het juist lastig om daar het overzicht te krijgen. De juridische sector waar mediation onder valt, heeft immers een gecompliceerde structuur en is niet erg transparant. Het is hierdoor lastig om een beeld te vormen over de specialisatie, de werkwijze en de bijbehorende prijsstelling van een specifieke mediator uit Rosmalen. Het vergelijken tussen de diverse opties kost in de praktijk dan ook erg veel tijd en moeite. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee u op een snelle en eenvoudige manier een geschikte mediator uit Rosmalen kunt vinden. Wij zorgen voor het inzicht waar u naar op zoek bent.

Zoek een expert bij u in de buurt

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Zaltbommel, Eindhoven

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Ruim aanbod van mediators de werkzaam zijn in Rosmalen

Het ruime aanbod van mediators die werkzaam zijn in Rosmalen is goed te verklaren. Hiervan is immers in het hele land sprake en niet alleen in Rosmalen. Het toenemende aanbod sluit uiteraard aan op de stijgende interesse voor deze vorm van conflicthantering. Mediation is immers een methode om een geschil weg te nemen die zeer veel praktische voordelen biedt. Het belangrijkste voordeel is de financiële kant van deze dienst. Mediation wordt immers ingezet om kostbare juridische stappen te voorkomen. Het traject is gericht op het vinden van de beste oplossingen om een conflict weg te nemen en is hiermee vrijwel volledig toekomstgericht. Er wordt niet of nauwelijks ingegaan op de inhoudelijke kant van de situatie. Een andere onderscheidende waarde van mediation is dat de betrokken partijen gezamenlijk gebruik maken van de diensten van de mediator. Uiteraard heeft dit ook een positief effect op de bijbehorende kosten.

De achterliggende gedachte van mediation is dat de strijdende partijen uiteindelijk zelf de beste oplossing formuleren die ertoe zal leiden dat het conflict wordt opgelost. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van het vakmanschap en de ervaring van een mediator die als onafhankelijke derde partij zal aansluiten bij deze overlegvorm. De mediator kan dan ook het beste worden gezien als neutrale bemiddelaar en procesbewaker die uiteraard zal ingrijpen als de betrokken partijen dreigen vast te lopen in het proces. Een mediator zal volledig neutraal blijven en uiteraard geen oordeel vormen omdat beide partijen gebruik maken van de diensten van deze persoon.

De bereidheid van beide partijen om samen in een open overlegstructuur de beste oplossing te vinden en de beschikbare ruimte hiervoor zijn de belangrijkste voorwaarden om mediation toe te kunnen passen. Als dit het geval is, kan mediation worden toegepast om een grote verscheidenheid aan conflicten weg te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Dit schetst uiteraard het belang om samen te werken met een mediator die een dienstverlening heeft die volledig aansluit op zowel de situatie als de wensen van de betrokkenen. Om hier op een snelle en eenvoudige manier inzicht in te krijgen, zet Judex alle mediators die hiervoor in aanmerking komen op de meest handige manier op een rijtje.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Online vergelijker om de voor u beste mediator uit Rosmalen te vinden

Judex houdt zich bezig met het verstrekken van informatie en het bieden van inzichten aan rechtzoekenden om deze groep mensen op die manier zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij de intentie om gebruik te maken van juridische hulp. Dit doen we onder andere door een online vergelijker ter beschikking te stellen die op een zeer eenvoudige manier gebruikt kan worden om de beste mediator uit Rosmalen te vinden. Aangezien dit een situatieafhankelijke keuze is, hebben we een aantal zoekfilters in de vergelijker geïntegreerd waarmee u uw specifieke wensen kunt weergeven. Op basis hiervan delen we de gegevens met u van de mediators uit Rosmalen die perfect in uw wensen kunnen voorzien. Op deze manier kunt u uzelf zeer veel tijd en moeite besparen maar toch een overwogen keuze maken als u een geschikte mediator uit Rosmalen zoekt.

Naast het bieden van transparantie in de juridische sector, zorgen we uiteraard voor een goede kwaliteit van onze dienstverlening. Alle mediators die wij u aanbevelen, zijn aangesloten in ons netwerk en voldoen aan de eisen die we hieraan gesteld hebben. We vinden het immers van groot belang dat onze mediators MfN of ADR gecertificeerd zijn. Daarnaast houden we toezicht op de werkwijze van de mediators en dat de diensten tegen een redelijke prijs worden aangeboden. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening garanderen. Als u met behulp van onze vergelijker een keuze heeft gemaakt voor een mediator uit Rosmalen, kunt u via onze site met deze persoon in contact komen. Daarnaast bieden we een veilige online omgeving om van toepassing zijnde documenten met deze persoon te delen en om voor de financiële afhandeling van het traject te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Rosmalen samenkomen.

Terug naar boven