Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Eindhoven

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Eindhoven selecteren voor juridische hulp

Veel rechtzoekenden uit Eindhoven ervaren veel problemen met het selecteren van een geschikte mediator uit deze omgeving. Er is ruim voldoende aanbod van mediators in Eindhoven maar doordat de juridische sector erg complex is, ontbreekt het vaak aan inzicht om een overwogen keuze te maken. Judex biedt dit benodigde inzicht met behulp van een handige vergelijker. Op basis van de resultaten uit deze vergelijker kan snel en eenvoudig een overwogen keuze gemaakt worden voor een geschikte mediator uit Eindhoven.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven, Houten

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Eindhoven, Den Bosch

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Overzicht tussen het ruime aanbod van mediators uit Eindhoven

Mediation wordt steeds populairder om conflicten uit de weg te nemen. Het is een vorm van conflicthantering waarbij de betrokkenen in overleg tot oplossingen en afspraken komen. De mediator is hierbij de neutrale gespreksleider, deze persoon zal met behulp van bemiddeling de betrokkenen begeleiden in het proces. Daarnaast zal de mediator waardevolle ondersteuning bieden bij het doorlopen van de (voor veel mensen) onbekende juridische processen. Doordat er gezamenlijk gebruik wordt gemaakt van mediation is dit een veel voordeligere vorm van juridische ondersteuning in vergelijking met andere opties. Mediation kan daarnaast in ieder gewenst tempo worden doorlopen en heeft het weinig tot geen invloed op de onderlinge verhoudingen.

Voorwaarde om te kunnen kiezen voor mediation is dat er een bereidheid is van de betrokken partijen om samen tot oplossingen te komen, hier moet uiteraard wel beschikbare ruimte voor zijn. Er zijn verschillende manieren waarop een mediationtraject kan worden doorlopen. Naast een volledige online ondersteuning kan er ook gekozen worden voor een meer persoonlijke vorm van begeleiding door een of meerdere afspraken te maken bij de mediator op kantoor.

Om een mediationtraject efficiënt te doorlopen is het belangrijk een samenwerking met een mediator aan te gaan wiens dienstverlening naadloos aansluit op de wensen. Veel rechtzoekenden vinden juist dat een probleem om vast te stellen. De juridische wereld zit erg gecompliceerd in elkaar waardoor het lastig is om inzicht te krijgen in het aanbod, de expertise en de bijbehorende prijsstelling van een specifieke aanbieder. Judex heeft echter een handige vergelijker gemaakt die juist op die gebieden een overzicht geeft tussen het ruime aanbod van mediators uit Eindhoven      

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Vergelijker om mediator uit Eindhoven te selecteren

Judex is gespecialiseerd in de juridische sector. Wij houden ons bezig met het informeren van mensen die de intentie hebben om gebruik te maken van juridische dienstverlening. We hebben onder andere een vergelijker ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig een geschikte mediator uit Eindhoven kunt selecteren. De zoekfilters in de vergelijker kunnen gebruikt worden om specifieke wensen kenbaar te maken. Op basis hiervan verschijnen de gegevens van de mediators uit Eindhoven op uw scherm die het beste hiervoor in aanmerking komen. Uiteraard kunt u via onze website ook direct in contact komen met de mediator waarop uw keuze gevallen is.

Judex heeft een groot netwerk van aangesloten mediators die allemaal voldoen aan onze criteria met betrekking tot geleverde diensten en de kosten die hiervoor in rekening worden gebracht. Daarnaast zorgen wij voor een actief onderhoud van de expert profielen en het up-to-date houden van ons rating systeem. Hiermee borgen we dat u een veilige en overwogen keuze kunt maken voor een van onze Eindhovense mediators. Daarnaast bieden we andere digitale gemakken waarvan u gebruik kunt maken gedurende de procedure zoals voor het delen van data met uw mediator en voor de financiële afhandeling van de procedure.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Eindhoven samenkomen.

Terug naar boven