fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Etten-Leur

3 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

De beste mediator uit Etten Leur voor ondersteuning bij juridische kwesties

Er zijn diverse manieren om juridische kwesties op te lossen waarvan mediation er één van is. Mediation is een zeer toegankelijke manier van conflicthantering en is in veel situaties toe te passen. De achterliggende gedachte hierbij is dat de betrokkenen samen om de tafel gaan om de oplossingen van de kwestie te formuleren. Door dit zelfstandige karakter is mediation een van de voordeligste vormen van juridische hulpverlening. Bent u op zoek naar de voor u beste mediator uit Etten Leur voor ondersteuning bij juridische kwesties? Dan kunt u hiervoor gebruik maken van de vergelijker van Judex. Op kunt u op een eenvoudige wijze een beeld krijgen welke mediator uit deze plaats de beste invulling kan geven aan uw wensen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Provincie Zeeland en omgeving

 • Expertise:  Kinderen
 • Werkgebied: Dordrecht en omgeving

Overzicht in het aanbod van mediators uit Etten Leur

Mediation is een vorm van conflicthantering waarbij de betrokkenen in een open overlegstructuur gezamenlijk tot oplossingen komen. Een mediator biedt uiteraard een persoonlijke begeleiding in dit proces. Deze persoon bekleedt diverse functies in dit proces. Naast de bemiddelende en adviserende rol, zal de mediator de betrokkenen ook begeleiden bij het doorlopen van de juridische procedure. Doordat de strijdende partijen gezamenlijk gebruik maken van de diensten van de mediator, zal deze persoon op géén enkele wijze een oordeel vormen of de belangen van een van de betrokkenen behartigen. Mediation heeft dan ook een grote zelfstandig karakter in vergelijking met andere vormen van juridische dienstverlening waarbij er meer sprake is van vertegenwoordiging van belangen. Het grote voordeel hiervan ligt op financieel gebied. Mediation is vaak vele malen voordeliger dan andere vormen van juridische hulpverlening.

De bereidheid van de betrokkenen om gezamenlijk naar oplossingen van een conflict te zoeken en de beschikbare ruimte hiervoor, zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen kiezen voor mediation. Als dit het geval is, kunnen de partijen het proces vrijwel volledig in eigen tempo doorlopen. Een ander voordeel van mediation is dat het doorlopen van het traject vrijwel geen invloed heeft op de onderlinge relaties en hiermee een toekomstgerichte keuze is. Met betrekking tot de ondersteuning kan er gekozen worden voor een online traject of de meer persoonlijke optie waarbij er gebruik kan worden gemaakt van mediation aan de hand van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Etten Leur. 

Er kan bij veel situaties gekozen worden voor mediation. Hierbij kan gedacht worden aan arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Het is voor het meest voorspoedige verloop van de zaak wel van belang dat er gekozen wordt voor een mediator uit Etten Leur die een dienstverlening heeft die volledig aansluit op de begeleidingsbehoefte. Dit is vaak lastig vast te stellen aangezien de juridische sector erg versplinterd is en geen transparant karakter heeft. Hierdoor is het voor veel rechtzoekenden van vaak lastig om een beeld te vormen over de expertise, de werkwijze en de bijbehorende prijsstelling van een mediator. Judex biedt transparantie op dit gebied. U kunt onze online vergelijker gebruiken om op een snelle en eenvoudige manier overzicht te krijgen in het aanbod van mediators uit Etten Leur.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Online vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Etten Leur te vinden

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het transparanter maken van deze sector. Hierdoor wordt het voor rechtzoekenden veel eenvoudiger gemaakt om overwogen keuzes te maken. We hebben hiervoor onder andere een online vergelijkingstool ontwikkeld om een geschikte mediator uit Etten Leur te vinden. Deze gebruiksvriendelijke vergelijker is eenvoudig te gebruiken door de specifieke wensen met betrekking tot de ondersteuningsbehoefte weer te geven in de zoekfilters. Op basis hiervan verstrekken wij de gegevens van de mediators uit Etten Leur die het beste voor u in aanmerking komen.

De mediators die wij u aanbevelen zijn aangesloten bij te netwerk van Judex en voldoen aan onze eisen met betrekking tot werkwijze en prijsstelling. Uiteraard houden we hier streng toezicht op om u de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen. Als u op basis van de gegevens uit onze vergelijker een keuze hebt kunnen maken voor een geschikte mediator uit Etten Leur, kunt u via onze site direct met deze persoon in contact treden. Tevens bieden we een veilige online omgeving om data met uw mediator te delen en om de financiële afhandeling van de procedure te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Etten Leur samenkomen.

Terug naar boven