fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators Breda

Mediators in Breda

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Breda kiezen voor hulp bij het oplossen van conflicten

Mediation is een veelgemaakte keuze bij het oplossen van conflicten. Het is een vorm van juridische ondersteuning waarbij de betrokkenen samen tot oplossingen en afspraken komen om een conflict weg te nemen. Er zijn dan ook veel juridische dienstverleners die mediation in hun aanbod hebben opgenomen. Als u op zoek bent naar een mediator uit Breda of omgeving kunt u de vergelijker van Judex gebruiken om snel en eenvoudig een overwogen keuze te kunnen maken.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Provincie Zeeland en omgeving

 • Expertise:  Kinderen
 • Werkgebied: Dordrecht en omgeving
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Overzicht tussen het veelzijdige aanbod van mediators in Breda

Mediation geeft de nodige ondersteuning die soms gewenst is om een conflict op te lossen. Een mediator brengt de betrokkenen bij elkaar en zal bemiddelen tussen de partijen. Uiteraard heeft deze persoon een neutrale rol en zal op geen enkele wijze de belangen van één van de partijen behartigen. Dit kan ook niet aangezien er gezamenlijk gebruik wordt gemaakt van deze ondersteuning. Het grote voordeel van deze keuze is dat er veel minder gebruik wordt gemaakt van de inzet van juridische uren in vergelijking tot andere vormen van ondersteuning om conflicten op te lossen. Mediation is dan ook veruit de voordeligste optie.

Een ander groot voordeel van mediation is de veelzijdige inzetbaarheid. Het is een alternatief waarvoor gekozen kan worden in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Daarnaast zijn er diverse vormen van mediation waarvoor gekozen kan worden. Naast een volledig online ondersteuning kan er gekozen worden voor een meer persoonlijke vorm waarbij het traject wordt doorlopen aan de hand van één of meer afspraken op het kantoor van de mediator.

Als er voor de laatste optie gekozen wordt, is het van belang om bij de keuze voor een geschikte mediator ook rekening te houden met de praktische kant, zoals de reisafstand. Er moet dus in dat geval wel gekozen worden voor een mediator uit Breda of omgeving. Daarnaast is het voor de soepele voortgang van de procedure van belang dat de juridische dienstverlener een aanbod heeft dat aansluit op de wensen. Dit is vaak lastig vast te stellen, de juridische wereld is immers erg versplinterd en zit vrij gecompliceerd in elkaar. Voor buitenstaanders is het lastig om een beeld te vormen over zaken als de expertise, de werkwijze en de serviceverlening van een specifieke mediator uit Breda. Judex zorgt voor transparantie op dit gebied door een vergelijker beschikbaar te stellen dat overzicht brengt tussen het veelzijdige aanbod van mediators in Breda.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Overwogen keuze maken voor een mediator uit Breda

Judex houdt zich bezig met het informeren van rechtzoekenden en het zorgen voor transparantie in de juridische sector. We hebben onder andere een vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om een overwogen keuze te maken voor een mediator. In deze oriëntatie tool hebben we diverse zoekfilters verwerkt waarmee u uw wensen kunt specificeren. Op basis hiervan verschijnen de gegevens van geschikte mediators uit Breda  en omgeving op uw scherm. Dit zijn allemaal mediators uit ons netwerk die uiteraard voldoen aan onze gestelde criteria met betrekking tot dienstverlening en bijbehorende prijsstelling. Door het gebruik van onze vergelijker kunt u dus op een eenvoudige manier een overwogen keuze maken en zult u veel tijd besparen die u kwijt zou zijn met uitzoekwerk.     

Naast het selecteren van een mediator uit Breda die u het beste kan bijstaan bij het oplossen van conflicten, ontzorgen we u met andere digitale gemakken. Allereerst kunt u via onze website direct in contact komen met de mediator waarop uw keuze gevallen is. Daarnaast bieden we een veilige digitale omgeving om data naar deze persoon te versturen en voor de financiële afhandeling van de procedure te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Breda samenkomen.

Terug naar boven