fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Veghel

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

De meest geschikte mediator uit Veghel om conflicten weg te nemen

Bent u op zoek naar de meest geschikte mediator uit Veghel om conflicten weg te nemen? U hoeft uzelf hierin maar een beetje te oriënteren om te ontdekken dat er veel aanbod van mediators is in Veghel. Dit heeft te maken met de sterk toenemende interesse in mediation maar ook met de veelzijdige toepasbaarheid van deze vorm van conflicthantering. Het probleem is echter dat de juridische sector een zeer gecompliceerde structuur heeft waardoor het voor rechtzoekenden lastig is om een overzicht te creëren tussen het grote aanbod van beschikbare mediators. Judex heeft hiervoor een vergelijker ontwikkeld die uitstekende gebruikt kan worden als u een mediator zoekt die werkzaam is in Veghel.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Zaltbommel, Eindhoven

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving
Nog geen beoordeling

Fouzia Ben Larbi

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Overzicht tussen het grote aanbod van mediators die werkzaam zijn in Veghel

Mediation is een vorm van conflicthantering waarbij het de achterliggende gedachte is dat de betrokken partijen samen op zoek gaan naar de beste oplossing om een conflict weg te nemen. Hiervoor wordt een open overlegstructuur gecreëerd waarbij de mediator zal aanschuiven als derde partij. Deze mediator zal als neutrale bemiddelaar de overlegstructuur bewaken en de partijen de nodige ondersteuning bieden bij het formuleren van oplossingen. Uiteraard zal deze persoon ook bijspringen als de betrokkenen dreigen vast te lopen in dit proces. Het door de strijdende partijen gezamenlijk gebruik maken van deze hulpverlening onderstreept de unieke karakteristieke eigenschappen van mediation ten opzichte van andere vormen van juridische ondersteuning. Een mediator zal in het proces dan ook een neutrale rol vervullen en uiteraard op geen enkele manier een oordeel vormen. Daarnaast zal er gedurende het traject ook niet of nauwelijks naar de inhoudelijke kant van de kwestie gekeken en worden maar vrijwel alleen naar de oplossingen.
In veel gevallen kan mediation een keuze zijn die gemaakt kan worden om een juridische procedure te voorkomen. Veel rechters adviseren zelfs om deze stap te zetten om niet tot een oordeel te hoeven komen. Met de keuze voor mediation kan dan ook veel kosten worden voorkomen. Mediation is uiteraard een veel voordeligere optie omdat beide partijen hiervan samen gebruik maken. Uiteraard zijn de bereidheid van beide betrokkenen om voor deze vorm te kiezen en de beschikbare ruimte hiervoor wel twee belangrijke voorwaarden om mediation te kunnen toepassen.

Mediation is veelzijdig inzetbaar. Het is een optie waarvoor gekozen kan worden in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Daarnaast kunnen er een keuzes worden gemaakt met betrekking tot de praktische invulling van het doorlopen van het traject. Er kan gekozen worden voor een volledige begeleiding op afstand maar ook voor een meer persoonlijkere vorm aan de hand van een of meer afspraken op het kantoor van de mediator in Veghel. Het is echter wel belangrijk om gebruik te maken van de diensten van een mediator die volledig aansluit op de ontstane situatie en de wensen van de betrokkenen. Veel rechtzoekenden ervaren het echter als bijzonder lastig om dit vast te stellen. De gecompliceerde juridische sector (waar mediation onder valt) is voor veel mensen lastig te doorgronden. In de praktijk kost het veel tijd om de geschikte opties op een rijtje te zetten. Judex zorgt voor het benodigde overzicht tussen het grote aanbod van mediators die werkzaam zijn in Veghel.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige online vergelijker om een goede mediator uit Veghel te vinden

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het verstrekken van informatie aan mensen die de intentie hebben om gebruik te maken van juridische ondersteuning. We hebben hiervoor onder andere een handige online vergelijker ter beschikking gesteld die rechtzoekenden kunnen gebruiken om snel en eenvoudig een goede mediator uit Veghel te vinden. Hierin hebben we een aantal zoekfilters geïntegreerd waarmee de specifieke wensen kenbaar gemaakt kunnen worden. Op basis hiervan verschijnen de gegevens van mediators uit Veghel op het scherm die het beste een invulling hierin kunnen geven.
Alle mediators die wij u aanbevelen zijn aangesloten in ons netwerk. Hieraan hebben we strenge voorwaarden gesteld die betrekking hebben op MfN (Mediatorsfederatie Nederland) certificering, werkwijze en prijsstelling. Uiteraard houden we hier streng toezicht op om de kwaliteit van ons aanbod aan u te kunnen garanderen. Naast deze kwaliteit en de eerder beschreven transparantie bieden we u gemak bij het doorlopen van een mediationtraject. Als u op basis van onze vergelijker een geschikte mediator uit Veghel gevonden heeft, kunt u via onze website direct met deze persoon in contact komen. Daarnaast hebben we een beveiligde online omgeving voor u beschikbaar waarvan u gebruik kunt maken om data met uw mediator te delen en voor de financiële afhandeling van het traject te zorgen.
U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Veghel samenkomen.

Terug naar boven