fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Uden

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

De meest praktische manier om een geschikte mediator uit Uden te kiezen

Mediation is een vorm van conflicthantering waar de laatste periode een toenemende vraag naar is. Uiteraard is dit ook zichtbaar in het aanbod van mediators. Niet alleen advocaten en juristen hebben ervoor gekozen om mediation in hun pakket op te nemen maar ook veel initiatieven uit het bedrijfsleven hebben zich op deze vorm van conflicthantering gericht. Dit behoort ook tot de mogelijkheden gezien de veelzijdige toepasbaarheid van mediation. Hoewel een mediator behoort tot aanbieders uit de juridische sector is mediation juist een oplossing dat veelvuldig wordt ingezet om een juridische procedure te voorkomen. In een plaats als Uden is er sprake van een ruim aanbod aan mediators. Gezien de gecompliceerde structuur van de juridische sector is het erg lastig om een keuze te maken voor de meest geschikte optie. De vergelijkingstool van Judex wordt door veel rechtzoekenden gezien als de meest praktische manier om een geschikte mediator uit Uden te kiezen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving
Nog geen beoordeling

Fouzia Ben Larbi

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Verklaring voor het ruime aanbod van Mediators in Uden

Er is eenvoudig een verklaring te geven voor het ruime aanbod van mediators in Uden. Mediation is immers een vorm van conflicthantering die niet alleen veel praktische voordelen biedt maar ook veelzijdig inzetbaar is. Het is een optie waarvoor gekozen kan worden in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. De gedachte achter de keuze voor mediation is dat de betrokkenen samen, met uiteraard de ondersteuning van een mediator, in overleg gaan om de best mogelijke oplossingen voor een conflict te formuleren. Mediation is in dit opzicht zeer onderscheidend ten opzichte van andere juridische ondersteuningsvormen. De mediator zal de strijdende partijen ondersteuning bieden maar niet vertegenwoordigen of afvaardigen. Deze persoon heeft dan ook een neutrale rol en zal op geen enkele manier een oordeel vormen. Daarnaast is mediation sterk onderscheidend doordat het een toekomstgerichte optie is waarbij er duidelijk meer gekeken wordt naar de oplossingen en niet de inhoudelijke kant van een conflict.

Mediation wordt veelvuldig ingezet om wat minder gecompliceerde conflicten op een relatief zelfstandige manier op te lossen zonder dat er verdere juridische stappen hiervoor nodig zijn. Veel rechters adviseren zelfs zeer regelmatig om een mediationtraject te doorlopen om niet tot een oordeel te hoeven komen. Uiteraard vindt hiermee een enorme besparing op de juridische uren plaats wat uiteraard ook een positief effect heeft op de bijkomende kosten. De bereidheid van de betrokken partijen en het vertrouwen in de goede afloop van het doorlopen van een mediationtraject zijn hiervoor de belangrijkste voorwaarden.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een mediationtraject te doorlopen. Er kan gekozen worden voor een ondersteuning op afstand waarbij er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de digitale communicatiemogelijkheden maar veel rechtzoekenden prefereren een meer persoonlijke vorm van het doorlopen van een mediationtraject aan de hand van een of meer afspraken op het kantoor van een mediator in Uden. Het is voor een soepele voortgang van een mediationtraject wel van belang dat er gekozen wordt voor een Udense mediator die een specialisatie en werkwijze heeft dat een perfecte aansluiting biedt op de ontstane situatie. Veel rechtzoekenden juist ervaren het als erg lastig dit om vast te stellen. De juridische sector heeft immers een gecompliceerde structuur en heeft geen transparant karakter. Judex biedt op een zeer praktische manier de inzichten waar rechtzoekenden naar op zoek zijn.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijkingstool om eenvoudig de meest geschikte mediator uit Uden te kiezen

Judex houdt zich bezig met het verstrekken van praktische informatie aan rechtzoekenden om deze groep mensen te ondersteunen bij het maken van hun keuze als ze op zoek zijn naar juridische hulp. Voor deze doelstelling hebben we onder andere een vergelijkingstool ontwikkeld die gebruikt kan worden om op een eenvoudige manier de meest geschikte mediator te kiezen. Deze vergelijker hebben we voorzien van zoekfilters om een specifieke zoek behoefte kenbaar te maken. Op basis hiervan zetten wij de gegevens van mediators uit Uden op een rijtje die hiervoor het beste in aanmerking komen. Door het gebruik maken van onze vergelijkingstool, kan snel en eenvoudig een overzicht worden gecreëerd dat als basis kan dienen voor een overwogen keuze.

Alle mediators die wij aanbevelen zijn aangesloten in ons netwerk en voldoen dan ook aan onze strenge criteria met betrekking tot MfN (Mediatorsfederatie Nederland) certificering, werkwijze en prijsstelling. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van ons aanbod garanderen en kunt u een veilige keuze maken. Als u met behulp van onze vergelijkingstool uw keuze heeft kunnen maken voor een geschikte mediator uit Uden, kunt u direct via ons platform met deze persoon in contact komen. Tevens bieden we een veilige digitale omgeving om data met uw mediator te delen en de financiële kant van het mediationtraject te verzorgen.
U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Uden samenkomen.

Terug naar boven