Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Waalwijk

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator uit Waalwijk te selecteren

Mediation is een zeer toegankelijke vorm van conflicthantering dat veelzijdig toepasbaar is. Hierdoor zijn er niet alleen veel mediators die hun diensten aanbieden maar zijn er ook grote verschillen in het aanbod van deze mensen waar te nemen. Dit maakt het voor rechtzoekenden vrij onoverzichtelijk, mede als gevolg van de onoverzichtelijkheid van de juridische sector. Judex houdt zich echter bezig met het bieden van transparantie op dit gebied. We stellen hiervoor onder andere een vergelijker beschikbaar, die gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Waalwijk te selecteren.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal
Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven, Houten

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Inzicht in het aanbod van mediators uit Waalwijk

Er zijn diverse situaties waarbij er een keuze kan worden gemaakt voor mediation. Zowel voor arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen als conflicten met de overheid kan mediation een uitstekende oplossing zijn. De achterliggende gedachte van mediation is dat de betrokkenen gezamenlijk in gesprek gaan om naar oplossingen te zoeken die ertoe kunnen leiden dat het conflict wordt weggenomen. De mediator kan worden gezien als bemiddelaar in deze open overlegstructuur. Deze persoon vervult hierbij uiteraard een neutrale rol omdat beide partijen gebruik maken van de diensten van de mediator. Een conflicthantering in vorm van mediation heeft dan ook een vrij zelfstandig karakter. De betrokkenen kunnen uiteraard wel terugvallen op de kennis en ervaring van de mediator bij vragen of onduidelijkheden maar ook als ze dreigen vast te lopen in het proces.

Het grootste voordeel van mediation ligt op financieel vlak. Mediation is in veel gevallen de meest voordelige vorm van juridische hulpverlening. Daarnaast heeft deze conflicthantering als grote voordeel dat de betrokkenen zelf voor een groot deel het tempo van het doorlopen van het proces kunnen bepalen en dat mediation vaak niet of nauwelijks invloed heeft op de onderlinge relaties.

Er zijn diverse manieren om een mediationtraject te doorlopen. Er kan zelfs gekozen worden voor een volledig online ondersteuning. Veel rechtzoekenden geven echter de voorkeur aan een mediationtraject met een persoonlijk karakter waarbij het proces wordt doorlopen aan de hand van een of meer afspraken op het kantoor van de mediator in Waalwijk. Voor de voortgang van het mediationproces is het van groot belang dat er gekozen wordt voor een Waalwijkse mediator die een expertise en een dienstverlening heeft die volledig aansluit op de wensen. Door het ingewikkelde karakter van de juridische sector en het grote aanbod van de mediators in Waalwijk is dit niet eenvoudig (lees: binnen een kort tijdsbestek) vast te stellen. Judex biedt met het beschikbaar stellen van een praktische vergelijker op een eenvoudige manier de benodigde inzichten in het aanbod van mediators uit Waalwijk.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Handige vergelijkingstool om een keuze te maken voor de juiste mediator uit Waalwijk

Judex houdt zich bezig met het bieden van inzichten aan rechtzoekenden om deze personen te helpen met het maken van een overwogen keuze uit het veelzijdige juridische aanbod. Hiervoor hebben we onder andere een handige vergelijkingstool ontwikkeld die gebruikt kan worden om een keuze te maken voor de juiste mediator uit Waalwijk. De vergelijker kan gebruikt worden door de specifieke wensen in de zoekfilters weer te geven. Op basis hiervan presenteren we de gegevens van de mediators uit ons netwerk die het beste een invulling hieraan kunnen geven. Alle mediators uit ons netwerk voldoen aan onze criteria met betrekking tot werkwijze en prijsstelling. Uiteraard houden we hier toezicht op om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen. 

De gebruiksvriendelijke vergelijkingstool kan gebruikt worden om uw opties op een eenvoudige te oriënteren, te vergelijken en uiteindelijk te kiezen. Op het moment dat u op basis van deze gegevens uw keuze heeft gemaakt voor een mediator uit Waalwijk, kunt u direct via onze site met deze persoon in contact treden. Daarnaast bieden we een veilige online omgeving om data met uw mediator te delen en voor de financiële afhandeling van de procedure te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Waalwijk samenkomen.

Terug naar boven