fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Boxtel

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Boxtel vinden voor ondersteuning bij het oplossen van conflicten

Bent u op zoek naar een geschikte mediator uit Boxtel voor ondersteuning bij het oplossen van conflicten? Dan wacht u een flinke uitdaging. Hoewel er veel mediator zijn die hun diensten in Boxtel aanbieden, ervaren veel rechtzoekenden het als bijzonder lastig om een goede keuze tussen het beschikbare aanbod te maken. Dit komt omdat de juridische sector voor veel mensen erg lastig te doorgronden is. De meest eenvoudige manier om een geschikte mediator die werkzaam is in Boxtel is door gebruik te maken van de praktische vergelijkingstool van Judex. Wij zorgen voor het benodigde overzicht tussen het aanbod van de diverse mediators uit deze Noord-Brabantse plaats.

Zoek een expert bij u in de buurt

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Zaltbommel, Eindhoven

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Overzicht in het aanbod van mediators die werkzaam zijn in Boxtel

Het is eenvoudig te verklaren waar het aanbod van mediators in Boxtel groot is. In tegenstelling tot wat veel mensen wellicht in eerste instantie zouden denken, heeft dit niets met deze plaats zelf te maken. Boxtel loopt immers op dit vlak volledig in lijn met andere grotere plaatsen in Nederland. De veelzijdige toepasbaarheid van mediation als vorm van conflicthantering is wel de reden. De meeste mensen realiseren mediation aan echtscheidingen. Dit is voor een deel zeker het geval. Mediation kan immers ingezet worden om een echtscheidingsprocedure in goed overleg tussen de partners te doorlopen. Er zijn echter ook andere situaties te benoemen waarbij mediation kan worden toegepast zoals arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken of conflicten met de overheid. De achterliggende gedachte bij het vormgeven van het traject is voor een groot deel vergelijkbaar met het traject dat doorlopen wordt bij echtscheidingen. Ook nu worden de betrokken partijen bij elkaar gebracht om gezamenlijk in goed overleg te zoeken naar oplossingen die ertoe zullen leiden dat het conflict wordt weggenomen.
Mediation valt onder de juridische sector maar is een vorm die juist sterk verschilt van andere juridische vormen. Het voornaamste verschil is uiteraard het gezamenlijk gebruik van de diensten van de mediator. Daarnaast biedt een mediator ondersteuning bij het doorlopen van het traject en zal niet oordelen zoals bij andere juridische vormen het geval is. Er is bij mediation dan ook geen sprake van afvaardiging of vertegenwoordiging. Dit biedt uiteraard diverse voordelen. Mediation is veruit het voordeligste juridische traject waarvoor gekozen kan worden. Daarnaast is dit traject erop gericht om de gang naar de rechter te voorkomen waarmee uiteraard ook zeer veel kosten kunnen worden bespaard. Een ander groot voordeel van mediation is dat de betrokkenen voor een groot deel zelf invloed kunnen uitoefenen op het tempo waarop een traject kan worden doorlopen. In de praktijk komt het erop neer dat een conflict binnen een kort tijdsbestek kan worden weggenomen.
De bereidheid van de betrokkenen om samen in een open overlegstructuur naar oplossingen te zoeken die een conflict wegnemen, in combinatie met de beschikbare ruimte hiervoor, zijn essentiële eisen om mediation toe te kunnen passen. Als dit het geval is, kunnen er een aantal keuzes gemaakt worden met betrekking tot het doorlopen van het traject. De veelzijdige digitale communicatiemiddelen maken het immers mogelijk om volledig op afstand gebruik te maken van de ondersteuning van een mediator. Veel rechtzoekenden geven echter de voorkeur aan een meer persoonlijke vorm door het traject te doorlopen aan de hand van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Boxtel. Voor de soepele voortgang van het traject is het wel erg belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de diensten van een mediator uit deze Noord-Brabantse plaats die gespecialiseerd is in het vakgebied waarin een conflict heeft plaatsgevonden en een werkwijze heeft die aansluit op de wensen van de betrokkenen. Juist dit is voor veel buitenstaanders lastig vast te stellen omdat de juridische sector niet erg transparant is en een gecompliceerde structuur heeft. Judex is ingesprongen op een behoefte aan transparantie, gemak en kwaliteit door een vergelijkingstool beschikbaar te stellen die gebruikt kan worden om op een eenvoudige manier overzicht te creëren in het aanbod van mediators die werkzaam zijn in Boxtel.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Online vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Boxtel te vinden

Judex houdt zich bezig met het informeren en bieden van praktische inzichten aan mensen die de intentie hebben om van juridische dienstverlening gebruik te maken. We bieden deze mensen onder andere aan om gebruik te maken van onze online vergelijkingstool die gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Boxtel te vinden. Deze tool hebben we voorzien van zoekfilters om specifieke wensen kenbaar te kunnen maken. Op basis hiervan verschijnt er een handig overzicht op het scherm van mediators uit Boxtel die het beste een invulling hieraan kunnen geven. Op basis van dit overzicht kan snel en eenvoudig een overwogen keuze worden gemaakt.
Om u de kwaliteit van onze service te kunnen garanderen, bevelen we u uitsluitend de mediators aan die aangesloten zijn in ons netwerk. Dit doen we bewust omdat het vak mediator een vrij beroep is en iedereen zich als zodanig mag profileren zonder de verplichting te hebben om diploma’s of andere bewijzen van vaardigheden aan te moeten kunnen tonen. De mediators die bij ons zijn aangesloten hebben een erkende vakopleiding succesvol afgerond en zijn dan ook MfN- of ADR gecertificeerd. Daarnaast houden we toezicht op de werkwijze en prijsstelling van onze mediators om u een veilige keuze te kunnen garanderen. Als u op basis van onze vergelijker uw keuze heeft kunnen maken voor een mediator uit Boxtel, kunt u eenvoudig via onze website met deze persoon in contact komen, documenten naar uw mediator versturen en voor de financiële afhandeling van het traject zorgdragen.
U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Boxtel samenkomen.

Terug naar boven