fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediator in Oisterwijk

Mediators in Oisterwijk

3 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

De meest praktische manier om een geschikte mediator uit Oisterwijk te vinden

Het vinden van een mediator die werkzaam is in een grotere plaats als Oisterwijk lijkt erg eenvoudig maar uit de praktijk blijkt dat het tegendeel waar is. Dit heeft zeker niet te maken met het aanbod van mediators in Oisterwijk, er zijn immers veel advocaten, juristen en andere professionele initiatieven die deze vorm van conflicthantering aanbieden. Het probleem zit in het feit dat de juridische sector niet erg transparant is en een erg gecompliceerde structuur heeft. Het zelfstandig uitzoeken van de mogelijkheden om gebruik te maken van mediation zal dan ook veel tijd in beslag nemen en veel moeite kosten. Judex heeft hiervoor echter een vergelijker ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig de benodigde inzichten kunt krijgen. Veel rechtzoekenden ervaren dit als de meest praktische manier om een geschikte mediator uit Oisterwijk te vinden.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Waarom het belangrijk is om een goed overzicht te hebben in het aanbod van mediators uit Oisterwijk

Het is eenvoudig om uit te leggen waarom het belangrijk is om een goed overzicht te hebben in het aanbod van mediators uit Oisterwijk. Mediation is een vorm van conflicthantering dat zeer veelzijdig inzetbaar is. Het is een optie waarvoor gekozen kan worden in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Daarnaast zijn er diverse manieren waarop een mediationtraject kan worden doorlopen. Er zijn zelfs mogelijkheden om volledig op afstand gebruik te maken van de diensten van een mediator door het gebruik maken van de moderne digitale communicatiemogelijkheden. Veel mensen geven echter de voorkeur aan een traject met een meer persoonlijk karakter door middel van het maken van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Oisterwijk. Voor de voortgang van het traject is het echter wel van belang om goed inzicht te hebben in de specialisatie, de werkwijze en uiteraard de prijsstelling van de mediator uit Oisterwijk waarvoor gekozen wordt. Als dit niet overeenkomt met de situatie en de wensen van de betrokken, zal dit tot een stagnatie in het proces kunnen leiden en kan het traject toch onnodig meer gaan kosten.

Juist de financiële kant is de sterke onderscheidende waarde van mediation ten opzichte van andere vormen van juridische dienstverlening. Mediation is immers een vorm van conflicthantering waarbij de betrokkenen gezamenlijk gebruik maken van de diensten van de mediator. Sterker nog: mediation heeft een zeer zelfstandig karakter waarbij de betrokkenen uiteindelijk zelf de oplossingen formuleren die ertoe zullen leiden dat een conflict wordt weggenomen. Door het toepassen van mediation kan een conflict zelfs binnen een kort tijdsbestek worden opgelost zonder dat er verdere juridische stappen nodig zijn. Mediation is hierdoor dus de meest voordelige vorm van juridische hulpverlening waarbij ook nog kosten kunnen worden bespaard. Het is immers een vorm van conflicthantering dat precies de ondersteuning biedt dat nodig is om een conflict weg te nemen.

Uiteraard zijn de bereidheid van de betrokkenen om samen in gesprek te gaan over de mogelijke oplossingen voor een conflict en de beschikbare ruimte hiervoor de belangrijkste voorwaarden om mediation te kunnen toepassen. Als dit het geval is, kan mediation de methode zijn om een conflict weg te nemen zonder dat dit van grote invloed hoeft te zijn op de onderlinge verhoudingen. Zoals aangegeven is het hiervoor wel van belang dat er gebruik wordt gemaakt van de diensten van een geschikte mediator uit Oisterwijk. Juist het bepalen hiervan wordt door veel rechtzoekenden als grootste struikelblok ervaren. Judex is ingesprongen in de behoefte van veel rechtzoekenden aan transparantie, kwaliteit en gemak door een vergelijker te ontwikkelen waarmee op een snelle en eenvoudige wijze een goed overzicht kan worden gecreëerd welke mediators uit Oisterwijk het beste gecontacteerd kunnen worden voor ondersteuning in een bepaalde situatie.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om de meest geschikte mediator uit Oisterwijk te vinden

Judex heeft het informeren en het bieden van inzichten aan rechtzoekenden als belangrijkste doelstelling geformuleerd. Hiervoor hebben wij een online vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om de meest geschikte mediator uit Oisterwijk te vinden. Uiteraard is deze keuze per situatie verschillend. Om deze situatie te schetsen, hebben we diverse zoekfilters in de vergelijker geïntegreerd. Hierin kunnen de wensen worden weergegeven. Op basis hiervan verschijnt een lijst van mediators uit Oisterwijk op het scherm die het beste een invulling kunnen geven aan een ondersteuningsbehoefte. Op basis hiervan kan snel en eenvoudig een gefundeerde keuze worden gemaakt.

De mediators uit Oisterwijk die wij u aanbevelen, zijn uiteraard aangesloten in ons netwerk. We hebben deze keuze gemaakt om u de kwaliteit van onze service te kunnen garanderen. Onze mediators zijn bijvoorbeeld allemaal MfN- of ADR gecertificeerd. Daarnaast houden we toezicht op de werkwijze en bijbehorende prijsstelling van de mediators. Op het moment dat u met behulp van onze vergelijker een keuze heeft kunnen maken voor een mediator uit Oisterwijk, kunt u uiteraard via onze website met deze persoon in contact komen. Tevens bieden we een veilige omgeving om data met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van het traject te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Oisterwijk samenkomen.

Terug naar boven