fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Veldhoven

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Veldhoven te vinden

Doordat de juridische sector erg versplinterd is en voor veel mensen zeer gecompliceerd in elkaar steekt, zien veel mensen het als groot struikelblok om juridische hulp te vinden die volledig aansluit op de ondersteuningsbehoefte. Dit is zeker het geval als er gezocht wordt naar een mediator. Deze vorm van juridische hulpverlening is veelzijdig toepasbaar en er kan op diverse manieren gebruik van worden gemaakt. Daarnaast is er sprake van een sterk toenemende vraag naar mediation wat veel juridische aanbieders heeft doen besluiten om deze ondersteuningsvorm in hun pakket op te nemen. Als u op zoek bent naar een mediator in Veldhoven kunt u het beste de vergelijkingstool van Judex raadplegen. Wij zorgen voor de benodigde inzichten voor het maken van een juiste keuze.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

De beste methode om een beeld te krijgen van het aanbod van mediators in Veldhoven

Hoewel Veldhoven zeker niet de grootste plaats in Nederland is, zijn er wel veel mediators in deze omgeving actief. Dit heeft zeker geen verband met het aantal juridische conflicten maar wel met de keuze op welke manier het conflict het beste kan worden weggenomen. Door het zeer toegankelijke karakter van deze juridische vorm, wordt er steeds meer gekozen voor mediation. De onderscheidende waarde van mediation ligt in het feit dat de betrokkenen samen om de tafel gaan om eventuele oplossingen van het conflict te bespreken en hier een overeenstemming vinden. De mediator biedt hierbij de noodzakelijke ondersteuning. Deze persoon zal de strijdende partijen gedurende het gehele proces begeleiden. De mediator kan hierbij het beste gezien worden als onafhankelijke bemiddelaar waar de betrokkenen uiteraard ook terecht kunnen bij eventuele vragen, onduidelijkheden of als ze vast dreigen te lopen in het proces.   

Het grote voordeel van mediation is dat dit vaak het meest voordelige alternatief is in juridische conflicthantering. Daarnaast heeft mediation vaak weinig tot geen invloed op de onderlinge relaties en is dus een toekomstgerichte keuze. De bereidheid van de betrokkenen om met elkaar om de tafel te gaan en de ruimte om samen over oplossingen te praten zijn de belangrijkste voorwaarden van mediation. Als dit het geval is, zijn er diverse keuzes te maken met betrekking tot het doorlopen van het traject. Naast een volledige online ondersteuning is er een meer persoonlijk alternatief, waarbij gebruik kan worden gemaakt van mediation aan de hand van een of meer afspraken op kantoor van de mediator in Veldhoven. 

Mediation is zeer veelzijdig toepasbaar. Het kan een keuze zijn in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Juist deze verschillende toepassingen schetsen het belang dat er gekozen wordt om samen te werken met een mediator die een expertise en werkwijze heeft die aansluit bij de ondersteuningsbehoefte. Judex heeft een praktische vergelijker ontwikkeld om deze factoren vast te stellen. Het gebruik van onze vergelijkingstool is in veel gevallen de beste methode om een beeld te krijgen van het aanbod van mediators in Veldhoven.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om de voor u beste mediator uit Veldhoven te selecteren

Judex houdt zich bezig met het bieden van transparantie op juridisch gebied. Hiermee springen we in op de behoefte van veel rechtzoekenden om de juridische wereld inzichtelijker te maken. We hebben onder andere een vergelijker om de voor u beste mediator uit Veldhoven te selecteren. Rechtzoekenden kunnen op een eenvoudige manier aan de benodigde inzichten komen door de specifieke wensen in de zoekfilters weer te geven. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van de mediators uit Veldhoven die het beste een invulling kunnen geven aan een ondersteuningsbehoefte. 

De mediators wij u aanbevelen zijn aangesloten bij ons netwerk en voldoen hiermee aan onze strenge criteria met betrekking tot werkwijze en criteria. Uiteraard houden we hier streng toezicht op om de kwaliteit van onze diensten te garanderen. Op het moment dat u uw keuze voor een mediator uit Veldhoven heeft kunnen maken, kunt u direct via onze website in contact komen met deze persoon. Tevens kunt u via ons platform de benodigde documenten naar uw mediator sturen en voor de financiële afhandeling van de dienst zorg dragen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Veldhoven samenkomen.

Terug naar boven