Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Veldhoven

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Veldhoven te vinden

Doordat de juridische sector erg versplinterd is en voor veel mensen zeer gecompliceerd in elkaar steekt, zien veel mensen het als groot struikelblok om juridische hulp te vinden die volledig aansluit op de ondersteuningsbehoefte. Dit is zeker het geval als er gezocht wordt naar een mediator. Deze vorm van juridische hulpverlening is veelzijdig toepasbaar en er kan op diverse manieren gebruik van worden gemaakt. Daarnaast is er sprake van een sterk toenemende vraag naar mediation wat veel juridische aanbieders heeft doen besluiten om deze ondersteuningsvorm in hun pakket op te nemen. Als u op zoek bent naar een mediator in Veldhoven kunt u het beste de vergelijkingstool van Judex raadplegen. Wij zorgen voor de benodigde inzichten voor het maken van een juiste keuze.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven, Houten

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Eindhoven, Den Bosch

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

De beste methode om een beeld te krijgen van het aanbod van mediators in Veldhoven

Hoewel Veldhoven zeker niet de grootste plaats in Nederland is, zijn er wel veel mediators in deze omgeving actief. Dit heeft zeker geen verband met het aantal juridische conflicten maar wel met de keuze op welke manier het conflict het beste kan worden weggenomen. Door het zeer toegankelijke karakter van deze juridische vorm, wordt er steeds meer gekozen voor mediation. De onderscheidende waarde van mediation ligt in het feit dat de betrokkenen samen om de tafel gaan om eventuele oplossingen van het conflict te bespreken en hier een overeenstemming vinden. De mediator biedt hierbij de noodzakelijke ondersteuning. Deze persoon zal de strijdende partijen gedurende het gehele proces begeleiden. De mediator kan hierbij het beste gezien worden als onafhankelijke bemiddelaar waar de betrokkenen uiteraard ook terecht kunnen bij eventuele vragen, onduidelijkheden of als ze vast dreigen te lopen in het proces.   

Het grote voordeel van mediation is dat dit vaak het meest voordelige alternatief is in juridische conflicthantering. Daarnaast heeft mediation vaak weinig tot geen invloed op de onderlinge relaties en is dus een toekomstgerichte keuze. De bereidheid van de betrokkenen om met elkaar om de tafel te gaan en de ruimte om samen over oplossingen te praten zijn de belangrijkste voorwaarden van mediation. Als dit het geval is, zijn er diverse keuzes te maken met betrekking tot het doorlopen van het traject. Naast een volledige online ondersteuning is er een meer persoonlijk alternatief, waarbij gebruik kan worden gemaakt van mediation aan de hand van een of meer afspraken op kantoor van de mediator in Veldhoven. 

Mediation is zeer veelzijdig toepasbaar. Het kan een keuze zijn in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Juist deze verschillende toepassingen schetsen het belang dat er gekozen wordt om samen te werken met een mediator die een expertise en werkwijze heeft die aansluit bij de ondersteuningsbehoefte. Judex heeft een praktische vergelijker ontwikkeld om deze factoren vast te stellen. Het gebruik van onze vergelijkingstool is in veel gevallen de beste methode om een beeld te krijgen van het aanbod van mediators in Veldhoven.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Vergelijker om de voor u beste mediator uit Veldhoven te selecteren

Judex houdt zich bezig met het bieden van transparantie op juridisch gebied. Hiermee springen we in op de behoefte van veel rechtzoekenden om de juridische wereld inzichtelijker te maken. We hebben onder andere een vergelijker om de voor u beste mediator uit Veldhoven te selecteren. Rechtzoekenden kunnen op een eenvoudige manier aan de benodigde inzichten komen door de specifieke wensen in de zoekfilters weer te geven. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van de mediators uit Veldhoven die het beste een invulling kunnen geven aan een ondersteuningsbehoefte. 

De mediators wij u aanbevelen zijn aangesloten bij ons netwerk en voldoen hiermee aan onze strenge criteria met betrekking tot werkwijze en criteria. Uiteraard houden we hier streng toezicht op om de kwaliteit van onze diensten te garanderen. Op het moment dat u uw keuze voor een mediator uit Veldhoven heeft kunnen maken, kunt u direct via onze website in contact komen met deze persoon. Tevens kunt u via ons platform de benodigde documenten naar uw mediator sturen en voor de financiële afhandeling van de dienst zorg dragen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Veldhoven samenkomen.

Terug naar boven