fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Veldhoven

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator uit Veldhoven te kiezen voor hulp bij het scheiden

Bent u op zoek naar een geschikte mediator uit Veldhoven voor hulp bij het scheiden? Dan kunt u het beste de vergelijker van Judex gebruiken om uw keuze te maken. Wij bieden op een eenvoudige wijze de benodigde inzichten die als basis kunnen dienen bij het maken van uw keuze. Judex houdt zich bezig met het bieden van inzichten in de gecompliceerde juridische sector. We bieden scheidende partners de perfecte combinatie van transparantie, kwaliteit en gemak bij het gebruik maken van juridische hulpverlening.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

Vergelijkingstool om inzicht te krijgen in de diensten van echtscheidingsmediators in Veldhoven

Mediation is een zeer populaire vorm van scheiden. Dit komt niet alleen omdat dit traject op meerdere manieren is te doorlopen maar ook omdat deze vorm van scheiden veruit het voordeligste alternatief is. Mediation is een onderscheidende manier van het doorlopen van een echtscheidingsprocedure door het zelfstandige karakter. Een mediator biedt ondersteuning aan de scheidende partners bij het maken van de afspraken die van belang zijn voor het afronden van een huwelijk. Deze persoon heeft hierbij een neutrale en adviserende rol en zal dus op geen enkele wijze een oordeel vormen of belangen behartigen zoals bij andere vormen van toepassing is. Hierdoor is het uiteraard mogelijk dat beide partners van dezelfde juridische dienstverlening gebruik kunnen maken.

Naast de rol van bemiddelaar is de mediator uiteraard de ervaringsdeskundige waarop een stel kan terugvallen bij vragen of onduidelijkheden en zal deze persoon ondersteuning bieden als de partners vast dreigen te lopen in de overlegstructuur. De scheidende partners hebben veel keuzemogelijkheden met betrekking tot de intensiteit van de ondersteuning en de manier waarop dit wordt aangeboden. Als er gekozen wordt voor het online scheiden wordt de ondersteuning volledig op afstand aangeboden en kunnen de partners volledig zelf het tempo van het doorlopen van het proces bepalen. Deze vorm behoort tot de mogelijkheden omdat er in geen enkele fase van een scheidingstraject een fysieke aanwezigheid vereist is. Er kan ook gekozen worden voor een meer persoonlijke vorm van mediation waarbij er een of meer afspraken met de echtscheidingsmediator worden gemaakt op diens kantoor in Veldhoven. 

De belangrijkste voorwaarde om te kunnen kiezen voor mediation bij echtscheiding is dat beide partners volledig bereid zijn om gezamenlijk het traject te doorlopen en onderling afspraken te maken. Daarnaast is het van belang dat er gekozen wordt voor een mediator uit Veldhoven die een werkwijze heeft die volledig aansluit op de wensen van de ex-partners. Het bepalen van dit laatste punt vormt vaak een flink struikelblok voor veel mensen. De juridische sector is gecompliceerd, is sterk versplinterd en niet erg transparant. Hierdoor hebben veel rechtzoekenden de grootste moeite om een beeld te vormen welke echtscheidingsmediator het beste past bij hun wensen. Het grote aanbod van echtscheidingsmediators in een plaats als Veldhoven helpt uiteraard niet. Judex biedt overzicht in de juridische sector en heeft een vergelijkingstool ontwikkeld om inzicht te krijgen in de diensten van echtscheidingsmediators in Veldhoven.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Digitale vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Veldhoven te kiezen voor hulp bij het scheiden

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het ondersteunen van rechtzoekenden bij het maken van hun keuze. We doen dit door de juridische sector transparanter en overzichtelijker te maken. Hiervoor hebben we onder andere een vergelijkingstool ontwikkeld om een geschikte mediator uit Veldhoven te kiezen voor hulp bij het scheiden. Deze vergelijker is erg eenvoudig in het gebruik. Op basis van de gegevens die in de zoekfilters kunnen worden weergegeven, presenteren we direct de mediators uit Veldhoven die de beste invulling aan de specifieke wensen kunnen geven. Op basis van deze gegevens kan er op eenvoudige wijze een keuze worden gemaakt.

Alle mediators die wij aanbevelen zijn aangesloten bij ons netwerk en voldoen dan ook aan onze strenge voorwaarden met betrekking tot vakkennis, werkwijze en prijsstelling. Uiteraard houden we hier strenge controle op en zijn we actief met het onderhouden van ons rating systeem om te garanderen dat u een veilige en overwogen keuze kunt maken. Als u uw keuze heeft gemaakt voor een geschikte echtscheidingsmediator uit Veldhoven, kunt u direct via dit platform met deze persoon in contact komen. Daarnaast bieden we online gemak door een veilige digitale omgeving beschikbaar te stellen die u kunt gebruiken om data met uw mediator te delen en voor de financiële afhandeling van de echtscheidingsprocedure zorg te dragen. 

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Veldhoven samenkomen.

Terug naar boven