fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Den Bosch

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een mediator uit Den Bosch te kiezen voor hulp bij het scheiden

De eerste keuze die gemaakt moet worden na de beslissing om te gaan scheiden heeft betrekking op het doorlopen van de juridische procedures. Er zijn diverse manieren om dit te doen. Als de partners nog ‘on speaking terms’ zijn, is mediation een uitstekend alternatief. Er zijn dan ook veel juridische hulpverleners die mediation aanbieden. Dit maakt het echter lastig om een goede keuze te maken, zeker gezien het feit dat de juridische sector erg gecompliceerd in elkaar zit. Als u op zoek bent naar een geschikte mediator uit Den Bosch voor hulp bij het scheiden kunt u gebruik maken van de vergelijker die Judex ontwikkeld heeft. Hiermee komt u op een eenvoudige wijze aan de benodigde inzichten voor het maken van een overwogen keuze.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal

 • Expertise:  Kinderen
 • Werkgebied: Dordrecht en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

Groot aantal in scheiding gespecialiseerde mediators in 's-Hertogenbosch 

Mediation is een traject waarbij de scheidende partners in onderling overleg tot afspraken komen die nodig zijn voor het vormgeven van de rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten zoals een echtscheidingsconvenant en eventueel een ouderschapsplan. Deze vorm van het doorlopen van een echtscheidingsprocedure heeft een zelfstandig karakter. De belangrijkste voorwaarde om te kunnen kiezen voor mediation is dan ook dat beide partners bereid zijn om met elkaar te overleggen en tot afspraken te komen die nodig zijn voor de ontbinding van het huwelijk. De mediator heeft hierin een ondersteunende rol. Deze persoon zal de scheidende partners ondersteunen in het doorlopen van de procedure. Uiteraard kunnen zij ook altijd bij deze persoon terecht voor vragen of onduidelijkheden en als ze dreigen vast te lopen in de besluitvorming.            

Het grote voordeel van mediation ligt op financieel gebied. Doordat de scheidende partners gezamenlijk gebruik maken van deze vorm van juridische ondersteuning en er geen sprake is het behartigen van de individuele belangen kan er een flinke besparing worden gemaakt op de kosten. Daarnaast biedt mediation alle mogelijkheden om het traject in eigen tempo te doorlopen. Desgewenst kan de volledige procedure in een relatief kort tijdsbestek zijn afgehandeld. Tot slot heeft mediation het belangrijke voordeel dat het vaak weinig tot geen invloed heeft op de onderlinge verhoudingen. Dit is uiteraard erg praktisch als ouders van minderjarige kinderen besluiten om te gaan scheiden.

Het mediationtraject kan op verschillende manieren doorlopen worden. Naast een volledige online begeleiding kan er gekozen worden voor een meer persoonlijke vorm waarbij er een of meerdere afspraken worden gemaakt bij de mediator op diens kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Ongeacht de keuze met betrekking tot de intensiteit en de vorm van de begeleiding is het wel van belang dat er samengewerkt wordt met een mediator die een aanbod heeft dat naadloos aansluit op de ondersteuningsbehoefte. Dat is in een plaats als Den Bosch niet eenvoudig. Er is niet alleen sprake van een groot aantal in scheiding gespecialiseerde mediators in ‘s-Hertogenbosch maar ook van een gecompliceerde structuur van de juridische sector. Veel rechtzoekenden uit Den Bosch ervaren het dan ook als bijzonder lastige opgave om een geschikte mediator te vinden. Judex heeft hiervoor echter een gebruiksvriendelijke vergelijker ontwikkeld.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Mediator uit Den Bosch voor ondersteuning bij het doorlopen van een echtscheidingsproces

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het verspreiden van praktische informatie voor rechtzoekenden. We hebben onder andere een gebruiksvriendelijke vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Den Bosch te vinden voor ondersteuning bij het doorlopen van een echtscheidingsproces. Door middel van het invullen van de zoekfilters kunnen specifieke wensen worden weergegeven. Op basis hiervan presenteren wij de mediators uit ‘s-Hertogenbosch die hiervoor het beste in aanmerking komen. 

Alle mediators uit Den Bosch die wij bij u onder de aandacht brengen zijn juridische dienstverleners die aangesloten zijn bij ons netwerk. Zij voldoen dan ook allemaal aan onze gestelde criteria met die betrekking hebben op vakkennis, serviceverlening en bijbehorende prijsstelling. We borgen hiermee dat u een veilige keuze maakt bij een juridische ondersteuningsbehoefte. Naast kwaliteit en transparantie bieden we ook gemak bij het doorlopen van een echtscheidingsproces door het beschikbaar stellen van een veilige digitale omgeving voor het delen van dat met de mediator uit ‘s-Hertogenbosch waarop uw keuze gevallen is en om voor de financiële afhandeling van de procedure te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Den Bosch samenkomen.

Terug naar boven