fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Tilburg

2 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator uit Tilburg te kiezen voor hulp bij het scheiden

Bent u op zoek naar een mediator uit Tilburg voor hulp bij het scheiden? Dan kunt u het beste de vergelijker van Judex gebruiken om uw keuze te maken. Door de grote hoeveelheid mediators die in Tilburg actief zijn, lijkt het eenvoudig om deze keuze te maken maar het tegendeel is waar. Dit komt omdat de juridische sector niet erg transparant en flink versplinterd is. Hierdoor is het lastig om de benodigde inzichten te krijgen in factoren als de werkwijze en de prijsstelling van een specifieke mediator.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Bosch en omgeving

Overzicht in het aanbod van in echtscheiding gespecialiseerde mediators uit Tilburg

Mediation is een moderne vorm van het doorlopen van een echtscheidingsprocedure waarbij de scheidende partners met behulp van een mediator zelf de afspraken formuleren die nodig zijn bij het vormgeven van rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten. Doordat de ex-partners gezamenlijk gebruik maken van deze juridische steun en dit proces een groot zelfstandig karakter heeft, is dit financieel een zeer aantrekkelijke optie. Mediation is hiermee vaak veruit de meest voordelige optie van het doorlopen van een echtscheidingsprocedure. De scheidende partners kunnen gedurende het proces altijd gebruik maken van de vakkennis en de ervaring van de mediator op het moment dat er onduidelijkheden zijn of het overleg dreigt vast te lopen. Daarnaast zal de mediator het stel begeleiden bij het doorlopen van de juridische procedures omdat dit voor veel mensen een ingewikkeld proces is.

De bereidheid van beide partners om gezamenlijk het echtscheidingsproces te doorlopen is de belangrijkste voorwaarde om te kiezen voor mediation. Veel mensen maken graag deze keuze omdat dit een optie is die vaak weinig tot geen invloed heeft op de onderlinge relatie. Dit is vooral van belang als ouders van minderjarige kinderen van plan zijn om te scheiden. 

Er kunnen diverse keuzes gemaakt worden bij het gebruik van mediation. Als er gekozen wordt voor het online scheiden, hebben de ex-partners alle mogelijkheid om het proces in eigen tempo te doorlopen. Er kan ook gekozen worden om een mediationtraject te doorlopen op basis van het maken van een of meer afspraken op het kantoor van de mediator in Tilburg. Er is hierbij wel een grotere mate van afhankelijkheid van de mediator maar veel mensen voelen zich prettiger bij deze meer persoonlijke ondersteuning. Ongeacht de keuze die gemaakt wordt met betrekking tot de vorm van mediation is het wel van belang dat er gekozen wordt om samen te werken met een mediator die een aanbod heeft dat volledig aansluit op de wensen. Doordat de juridische sector zeer gecompliceerd in elkaar zit, is dit voor veel mensen lastig om te bepalen. De vergelijker die Judex heeft ontwikkeld zorgt voor de benodigde inzichten op dit gebied. Wij zorgen voor het overzicht in het aanbod van in echtscheiding gespecialiseerde mediators uit Tilburg.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige vergelijker om een geschikte mediator uit Tilburg te vinden voor hulp bij echtscheidingen

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft een handige vergelijker ontwikkeld om een geschikte mediator uit Tilburg te vinden voor hulp bij echtscheidingen. We hebben de vergelijker voorzien van zoekfilters die gebruikt kunnen worden om de specifieke wensen weer te geven. Op basis hiervan presenteren wij de mediators uit Tilburg de hiervoor het beste in aanmerking komen. Alle mediators die we onder uw aandacht brengen, zijn aangesloten bij ons netwerken voldoen aan onze gestelde criteria met betrekking tot factoren als vakkennis, service verlening en prijsstelling. Hiermee waarborgen we dat u een veilige keuze kunt maken.

Naast transparantie en kwaliteit zorgen we ook voor uw gemak bij het doorlopen van uw echtscheidingsprocedure. Als u op basis van onze vergelijker een keuze heeft gemaakt voor een mediator uit Tilburg kunt u via onze site direct met deze persoon in contact treden. Daarnaast bieden we online gemakken in vorm van een veilige digitale omgeving om uw mediator van data te voorzien en voor de financiële afhandeling van de procedure te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Tilburg samenkomen.

Terug naar boven