fbpx
Ga naar content

Echtscheiding: Columns

Bijdragen van externe experts

Scheiden zonder advocaat

U gaat scheiden. Omdat iedere scheiding anders is, kunt bij Judex kijken naar de beste manier van scheiden, passend bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u kiezen uit een echtscheidingsadvocaat, maar ook kiezen uit scheiden zonder advocaat: online echtscheiding of mediator. Maar, in hoeverre is scheiden zonder advocaat ook echt zonder advocaat?

Lees verder Judex

Tot welke leeftijd alimentatie betalen

U gaat scheiden. Een van de belangrijkste financiële zaken daarbij is kinderalimentatie. Omdat het welzijn voor de kinderen voorop staat, heeft Judex specialisten die u kunnen helpen bij de berekening en het aanvragen van kinderalimentatie. Nieuwsgierig? Lees er snel meer over in deze column.

Lees verder Judex

Judex slaat handen ineen met Rechtswinkel Utrecht

Sinds eind juli is de samenwerking gestart tussen Judex en Rechtswinkel Utrecht een feit. Rechtswinkel Utrecht is een vrijwilligersorganisatie waar zo’n 55 rechtenstudenten dagelijks gratis juridisch advies geven. Rechtswinkel Utrecht bestaat uit vijf secties waaronder de sectie Personen- en Familierecht: Hét specialisme van Judex.

Lees verder Judex

Herberekening kinderalimentatie

Wanneer u gaat scheiden wordt op basis van een berekening de kinderalimentatie vastgesteld. Dit bedrag wordt vervolgens vastgelegd. Soms kan het na een tijdje nodig zijn om een berekening te laten doen van het bedrag van de kinderalimentatie. Waarom leggen we uit in deze column.

Lees verder Judex

Maak kennis met onze experts

De drie beloftes van Judex

  • ONTZORGING

    Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

  • PERSOONLIJK

    Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

  • KWALITEIT

    Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Heeft u hulp nodig bij scheiden?

De experts van Judex kunnen u onpartijdig helpen bij de gehele afhandeling of een onderdeel van de scheiding. Na uw aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Bekijk diensten
Terug naar boven