fbpx
Ga naar content

Judex en Stichting Parentshouses Nederland

Judex heeft de handen ineen geslagen met Stichting Parentshouses Nederland. Deze landelijke organisatie biedt tijdelijke woonruimte aan ouders die aan het scheiden zijn in verschillende steden en regio’s in Nederland.

Stichting Parentshouses Nederland zet zich hiermee in voor scheidende stellen waarbij samenwonen niet meer gaat, maar voor een van de ouders nog geen nieuwe geschikte woonruimte is gevonden. Zo kunnen kinderen van scheidende ouders altijd in de nabijheid van beide ouders blijven. Onze samenwerking is dan ook tot stand gekomen doordat zowel Judex als Stichting Parentshouses Nederland het welzijn van kinderen tijdens de scheiding ontzettend belangrijk vinden. 

Wilt u starten met een scheidingsprocedure maar zoekt u nog een tijdelijke woonruimte? De experts van Judex en Stichting Parentshouses Nederland staan voor u klaar.

Stichting Parentshouses Zoetermeer en Omgeving
In augustus 2022 is Stichting Parentshouses Zoetermeer en Omgeving opgericht. Deze organisatie komt graag in contact met vrijwilligers die de nieuwe stichting willen ondersteunen in activiteiten. Ook wordt nog gezocht naar nieuwe bestuursleden uit Zoetermeer en omgeving. Meer informatie kunt u vinden op parentshouses.nl.

Ook interessant voor u:

Heeft u hulp nodig bij scheiden?

De experts van Judex kunnen u onpartijdig helpen bij de gehele afhandeling of een onderdeel van de scheiding. Na uw aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Bekijk diensten
Terug naar boven