fbpx
Ga naar content

Judex in samenwerking met Rentbird

Sinds kort werkt Judex samen met Rentbird. Rentbird geeft woningzoekers de kans om sneller, eenvoudiger en zonder stress een passende huurwoning te vinden. Met een zoekbot scant Rentbird iedere minuut van de dag op nieuw woningaanbod.

Waar Judex stellen die uit elkaar gaan helpt hun scheiding snel en makkelijk te regelen, helpt Rentbird dus woningzoekers om met behulp van zoekbots sneller en gemakkelijker een huurwoning te vinden. Je ontvangt van ruim 1.400 huizensites automatisch de nieuwste woningen, reageert als eerste en staat vooraan bij bezichtigingen. Met de No Cure No Pay aanhuurservice neemt Rentbird het proces zelfs volledig uit handen en is het vinden van een woning binnen 2 maanden gegarandeerd.

Als jullie gaan scheiden komt er veel op jullie af. Er moet veel geregeld en afgesproken worden. Hier kunnen zorgen over ontstaan. Gelukkig hoeft het vinden van jouw volgende huurwoning dat niet te zijn, net als de juridische afhandeling van jullie scheiding.

Judex is sinds 2015 hét platform voor juridische informatie. Judex is met name gespecialiseerd in Personen- en Familierecht en werkt samen met tientallen professionals op dit gebied.

 Klik hier voor meer informatie over de samenwerking met Rentbird.

Ook interessant voor u:

Heeft u hulp nodig bij scheiden?

De experts van Judex kunnen u onpartijdig helpen bij de gehele afhandeling of een onderdeel van de scheiding. Na uw aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Bekijk diensten
Terug naar boven