fbpx
Ga naar content

Judex slaat handen ineen met Rechtswinkel Utrecht

Sinds eind juli is de samenwerking gestart tussen Judex en Rechtswinkel Utrecht een feit. Rechtswinkel Utrecht is een vrijwilligersorganisatie waar zo’n 55 rechtenstudenten dagelijks gratis juridisch advies geven.

Rechtswinkel Utrecht bestaat uit vijf secties waaronder de sectie Personen- en Familierecht: Hét specialisme van Judex. De samenwerking is tot stand gekomen omdat Judex gelooft in de toekomst van juridische professionals en daarom graag investeert in kennis op juridisch gebied. Op deze manier kunnen Rechtswinkel Utrecht en Judex rechtzoekenden nog beter van dienst zijn.

Heeft u een juridische vraag op het gebied van Personen- en Familierecht of over een ander rechtsgebied? De juristen en experts van Judex en Rechtswinkel Utrecht staan voor u klaar staan.

Judex is sinds 2015 hét platform voor juridische informatie. Judex is met name gespecialiseerd in Personen- en Familierecht en werkt samen met tientallen professionals op dit gebied.

Ook interessant voor u:

Heeft u hulp nodig bij scheiden?

De experts van Judex kunnen u onpartijdig helpen bij de gehele afhandeling of een onderdeel van de scheiding. Na uw aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Bekijk diensten
Terug naar boven