fbpx
Ga naar content

Goedkoop scheiden? Ook dat is mogelijk!

Heeft u besloten om te gaan scheiden en maakt u zich druk om de kosten die daarbij komen kijken? Wij kunnen u helpen als u kiest voor goedkoop scheiden. Dankzij het pakket ‘online scheiden’ van Judex kunt u snel en voordelig alle stappen doorlopen. 

Online scheiden de goedkoopste manier

Als u ervoor kiest om online uw scheiding te regelen, dan is dat op dit moment de snelste en goedkoopste manier van scheiden in Nederland. Hierbij is het wel belangrijk dat u nog goed met uw ex-partner zaken kunt afstemmen en de scheiding samen kunt aanvragen.

Judex biedt drie pakketten aan voor online scheiden. Dit kan al vanaf €329 euro per persoon. Afhankelijk van de hulp die u graag wenst, kunt u een pakket kiezen dat aansluit op uw situatie.

Hoe gaat online scheiden in zijn werk?

Afhankelijk van het pakket dat u kiest, reiken wij alle benodigde informatie aan en ondersteunen onze experts u waar nodig. U dient zelf de toegestuurde documenten in te vullen en online aan te leveren. Denk hierbij aan het convenant en een ouderschapsplan. Onze juridische experts zorgen er vervolgens voor, indien alles goed is aangeleverd, dat het echtscheidingsverzoek wordt ingediend bij de rechtbank.

Voordelen online goedkoop scheiden

Online scheiden biedt een aantal voordelen. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk om na te gaan of dit past bij uw situatie. Wat zijn de voordelen?

  • U kunt het gezamenlijk in uw eigen omgeving afhandelen
  • Het is een snelle en efficiënte manier om de scheiding rond te krijgen
  • U ontvangt online hulp van experts
  • Het is een goedkope manier van scheiden
  • U kunt kiezen uit verschillende pakketten

Gratis scheiden mogelijk?

Heeft u geen geld om uw scheiding te regelen? Het is mogelijk dat u recht hebt op gesubsidieerde rechtsbijstand. Hiervoor gelden wel strenge voorwaarden. De Raad voor Rechtsbijstand is de instantie in Nederland die beoordeeld of u hiervoor in aanmerking komt.

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, wordt er gekeken naar uw vermogen, het inkomen van twee kalenderjaren terug en of u minderjarige kinderen heeft. Als u in aanmerking komt, dan dient u alleen nog een eigen bijdrage en de griffiekosten te betalen.

Bij Judex is het zelfs mogelijk om volledig gratis te scheiden. Als u aan de voorwaarden van Judex voldoet, vergoeden wij de eigen bijdrage en griffiekosten. 

Wij helpen u graag verder

Wilt u nagaan of online scheiden iets voor u is? Bekijk dan onze pakketten of plan een gratis adviesgesprek in. Onze experts helpen u graag verder. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze ervaren mediators en advocaten. De kosten liggen dan uiteraard hoger.

Ook interessant voor u:

Heeft u hulp nodig bij scheiden?

De experts van Judex kunnen u onpartijdig helpen bij de gehele afhandeling of een onderdeel van de scheiding. Na uw aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Bekijk diensten
Terug naar boven