Ga naar content

Direct juridisch advies?

Veel van onze bezoekers hebben aangegeven graag direct en vrijblijvend juridisch advies te willen krijgen met betrekking tot een vraag of probleem. De Judex Advocatenlijn biedt u die mogelijkheid.

Judex.nl kent inmiddels meer dan 750 juridische artikelen en bevat tientallen praktijkvoorbeelden en honderden tips. Ook zijn er via Judex gratis vele juridische documenten te downloaden. Maar toch is deze informatie niet altijd voldoende om u de juridische zekerheid te geven die u wenst.

In de afgelopen weken hebben wij van vele bezoekers het verzoek gehad of het niet mogelijk zou zijn om een directe en kosteloze juridische helpdesk aan de site te koppelen. Ons antwoord: de Judex Advocatenlijn. U kunt tijdens kantooruren geheel vrijblijvend en kosteloos (tegen normale gesprekskosten) bellen met 0346 – 57 57 79.

Onze telefoniste zal u dan doorverbinden met een van onze advocaten. Hij of zij zal uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Als het nodig is kunnen er zelfs een aantal zaken voor u worden uitgezocht en kunt u teruggebeld worden. Is uw probleem niet per telefoon op te lossen dan wordt u desgewenst vrijblijvend doorverwezen naar een specifieke instantie of deskundige.

De Judex Advocatenlijn is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u ons bereiken van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Dit bericht is geplaatst door de redactie van Judex.nl. Uw reactie is welkom op info@judex.nl

Terug naar boven