fbpx
Ga naar content

Over Christian Gerritsen

Vanuit het bedrijfsleven, waarin ik als ondernemer werkzaam ben geweest, heb ik de overstap gemaakt naar het vak van mediator. Inmiddels ben ik ruim 14 jaar als MfN-familiemediator verbonden aan Scheidingsexpert, die zijn dienstverlening aanbiedt in heel Nederland. In de video hieronder stel ik me uitgebreid aan je voor.

Ik begeleid scheidende stellen bij het afwikkelen van hun scheiding, het geregistreerd partnerschap en hun samenlevingsovereenkomst. Ook mensen die via de rechtbank in een scheiding liggen help ik graag verder. Voorop staat dat dit in alle gevallen voor beide partners op een redelijke en billijke manier gebeurt.

Van mij wordt gezegd dat ik een rustige, positieve en sociale persoonlijkheid heb en altijd bereid ben een stap meer te zetten. Ik denk actief met jullie mee en samen zoeken we naar de best passende oplossingen in het belang van alle betrokkenen. 

Mijn onderscheidende factor
Mijn grote kracht is dat ik ervoor zorg dat mensen hun verhaal kunnen doen. Daarbij is er ook ruimte voor emoties. Juist door in alle openheid en vertrouwelijkheid onderwerpen te kunnen bespreken en uitspreken, ontstaat ruimte om afspraken over de scheiding te maken. 

Ik heb mij verdiept op het gebied van counseling en de problematiek van samengestelde gezinnen. 

Met mijn jarenlange ervaring als mediator ben ik in staat om de daadwerkelijke belangen en behoeftes op tafel te krijgen, oplossingen aan te dragen en de financiële situaties voor en na de scheiding inzichtelijk te maken. Daarbij combineer ik een persoonlijke met een zakelijke aanpak. 

Jullie willen scheiden, wat nu?
Er komt veel op jullie af. Hoe ziet de nieuwe woonsituatie eruit? Hoe zorgen we voor de kinderen en hoe verwoorden we dat op de juiste manier in het ouderschapsplan? Wie gaat alimentatie betalen of ontvangen? Hoe gaan we om met pensioenen en eventuele schulden? Daarnaast wil je ook zicht hebben op de toekomst. 

Ik pak de regie en begeleid bij alle vragen die op jullie afkomen. Daarbij toets ik de gewenste afspraken aan de wet- en regelgeving en zorg ik ervoor dat er op fiscaal en juridisch gebied geen onnodige problemen achteraf kunnen ontstaan.  

Waar ik mij sterk voor maak
Complexe zaken op een begrijpelijke en rustige manier uitleggen is een belangrijk onderdeel van mijn werk voor zowel particulieren als ondernemers. Ik maak me daar graag sterk voor. Uiteraard zorg ik er ook voor dat we alle belangrijke elementen bespreken. Ik houd het overzicht met als rode draad: Hoe kunnen jullie beiden verder met je nieuwe leven?  

In het kort iets persoonlijks
Ik ben ervaringsdeskundige en weet daarom goed waar jullie doorheen gaan. Maar elke scheiding is weer anders en daarom verdiep ik me in jullie persoonlijke verhaal en de oplossingen die het best bij jullie situatie passen. 

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. En ik moet zeggen dat ik inmiddels al aardig wat progressie heb geboekt!

Werkgebied:
Zuid-Holland: Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud Beijerland, Papendrecht, Rotterdam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zwijndrecht

Christian Gerritsen:

‘Actief meedenken over mogelijke oplossingen’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Ridderkerk Lorentzstraat 18, 2984 EK Ridderkerk
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Maak kennis met Christian

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Christian?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven