fbpx
Ga naar content

Over Elise Janssen

Als gecertificeerd MfN-registermediator met specialisatie familiemediation en scheidingsbegeleider, begeleid ik jullie graag bij alle stappen in het scheidingsproces (bekijk ook het introductiefilmpje van Elise). Naast aandacht voor jullie persoonlijke verhaal en de emoties daarbij, zorg ik ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Ik ben ook rechtbank mediator, waardoor toevoeging (subsidie) mogelijk is.

Ik probeer rust en duidelijkheid te brengen. Hierbij heb ik ook speciale aandacht voor de kinderen. Door de cursus KIES-omgangsbegeleiding (Kinderen in Echtscheiding Situatie) die ik heb gevolgd, kan ik jullie kinderen goed door de scheiding heen helpen. De kinderen leren hun wensen en mogelijkheden te uiten en krijgen daardoor een stem in het geheel.

Inmiddels heb ik al zo’n 350 stellen geholpen met hun echtscheiding. En nog steeds vind ik het een uitdaging om samen met mijn cliënten hun scheiding zo goed mogelijk te regelen. Ik help jullie om weer zicht te krijgen op de toekomst, praktisch en financieel. Op zo’n manier dat jullie allebei apart weer verder kunnen met hun leven. ‘Apart Verder’, zo heet mijn praktijk.

Mijn onderscheidende factor
Als ervaringsdeskundige en door mijn vakkennis denk ik dat ik een mooie balans kan bieden tussen de zakelijke kant van een scheiding en de emotionele kant. Daarnaast ben ik zeer praktisch ingesteld en help ik jullie persoonlijk van A tot Z door de scheiding heen. Iedere situatie is anders, maar ik ben ervan overtuigd dat we samen tot oplossingen komen die standhouden, oplossingen die eerlijk en oprecht zijn.
Als mediator ben ik er voor alle mensen die hebben besloten om uit elkaar te gaan. Vanuit een huwelijk, een geregistreerd partnerschap of een samenlevingscontract.

Ik begeleid en adviseer waar nodig zodat mijn cliënten met vertrouwen een nieuwe toekomst kunnen beginnen.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Bij mij kun je terecht voor helder advies, bijvoorbeeld over de zorg voor de kinderen, alimentatie, het vermogen, de woning en de verdeling van opgebouwd pensioen. Ik werk mogelijke scenario’s uit en help bij het maken van keuzes die kunnen worden nageleefd. Keuzes die in het belang zijn van alle betrokkenen.
Ik maak een alimentatieberekening en we bespreken het ouderschapsplan, de vermogensopstelling en de pensioenen. Daarna stel ik het ouderschapsplan op en maak ik een convenant waarin alle partijen goed vertegenwoordigd zijn. Uiteraard verzorg ik ook het juridische en fiscale deel van de scheiding.
Na de scheiding verandert er mogelijk iets in jullie situatie, waardoor afspraken over bijvoorbeeld over het ouderschapsplan moeten worden herzien. Ook dan sta ik voor jullie klaar.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik ga voor eerlijkheid en duidelijkheid, weten waar je aan toe bent. Als mediator vind ik het heel belangrijk dat jullie afspraken maken waar jullie beiden achter staan, plannen die ook in de toekomst standhouden. Daar maak ik me sterk voor.
Daarnaast help ik jullie om de omslag te maken naar collega-ouders, een team dat samenwerkt om de kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen te helpen zodat ook de kinderen met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan.

Zo kunnen jullie straks allebei trots zijn als er een diploma wordt behaald of als jullie wellicht opa en oma worden…

In het kort iets persoonlijks
Ik ben moeder van twee zoons van 16 en 20 jaar. Zelf ben ik ook gescheiden. Ik sport graag en ben graag buiten, en wandel dan ook vaak met mijn hond Lola. Ook vind ik het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren, daarom heb ik onlangs een opleiding ‘verbindende communicatie’ gevolgd. Tot slot lees ik alles wat los en vast zit, zoals ze dat bij mij thuis zeggen.

Werkgebied
Gelderland: Arnhem, Nijmegen, Wijchen, Druten, Elst, Malden, Beuningen, Bemmel, Groesbeek, Lent
Noord-Brabant: Boxmeer

Elise Janssen:

‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan …’ (Loesje)

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Nijmegen St. Canisiussingel 19H, 6511 TE Nijmegen
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Maak kennis met Elise

YouTube screenshot Elise Janssen Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Elise?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven