fbpx
Ga naar content

Over Geraldine Mandas

Jullie staan voor een ingrijpende verandering, waarbij de toekomst nieuw is maar het verleden niet is uitgewist. Om jullie op alle fronten – financieel, juridisch, fiscaal en zeker ook emotioneel – zo goed mogelijk voor te bereiden op de nieuwe situatie, is het zaak om samen tot goede afspraken te komen. Realistische afspraken die tegemoetkomen aan de belangen van beide partners en eventuele kinderen. Afspraken waar iedereen achter kan staan en die de goede basis leggen voor de tijd na de scheiding (bekijk hier de introductievideo van Geraldine).

Na 15 jaar in de financiële dienstverlening, was het voor mij tijd voor verandering. Inmiddels houd ik mij bijna vier jaar fulltime bezig met het begeleiden van echtscheidingen van begin tot eind. Ik ben zelf een kind van gescheiden ouders en heb scheidingen van dichtbij meegemaakt waarbij kinderen in de knel raakten.

Om goed te kunnen ondersteunen heb ik gerichte opleidingen gevolgd. Ik ben registermediator met een specialisatie in familieconflicten en ben geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur. Als je het op kunt brengen samen afspraken te maken onder begeleiding van een betrokken, goed onderlegde mediator kun je zoveel leed voorkomen. Daar wil ik graag aan bijdragen.

Mijn onderscheidende factor
Mijn kwaliteit is dat ik complexe zaken duidelijk en overzichtelijk kan maken. Daarnaast heb ik veel expertise op het gebied van financiële zaken.

Die combinatie maakt dat jullie bij mij de gehele scheiding kunnen afhandelen en niet telkens jullie situatie hoeven uit te leggen aan iemand anders.

Wel zo overzichtelijk in een turbulente periode van je leven.

Jullie gaan scheiden, wat nu?
Jullie zitten met veel onbeantwoorde vragen en dilemma’s. Bijvoorbeeld:

 • Wie waar gaat wonen?
 • Hoe kan ik straks rondkomen?
 • Moet er een ouderschapsplan komen?
 • Hoe regelen wij de zorg van de kinderen?
 • Hoe zorgen we dat zij niet in de knel komen?
 • Moet ik partner- en kinderalimentatie betalen of juist ontvangen?
 • Hoe bereken je de partner- en kinderalimentatie?
 • Hoe pakt mijn pensioen uit in de nieuwe situatie?
 • Hoe voorkom ik dat ik mijn situatie steeds weer opnieuw moet uitleggen aan adviseurs op financieel, juridisch en fiscaal gebied en wellicht aan een advocaat?

Voor deze en andere vragen zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Ik stel een ouderschapsplan op, bereken kinderalimentatie, bespreek met jullie wie welke kosten met betrekking tot de kinderen betaalt, geef uitleg over kindgebonden budget en kinderbijslag. Ik bespreek de mogelijkheden met betrekking tot jullie woningen en alle andere bezittingen, en eventueel schulden die jullie hebben. Ook de partneralimentatie wordt besproken en berekend door mij. Vervolgens laat ik jullie zien hoe jullie portemonnee er na de scheiding uit komt te zien, want het geeft nu eenmaal rust als je weet waar je aan toe bent. Pensioenen en wat daarmee te doen, bespreken we ook.

Als jullie overeenstemming hebben over alle punten maak ik een convenant voor jullie voordat de definitieve versie hiervan ondertekend wordt. Vervolgens verzorg ik de indiening bij de rechtbank en de inschrijving bij de gemeente.

Immers, de dingen simpel houden is vrij moeilijk, maar de dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel. Ik vind het daarnaast belangrijk om mij te kunnen blijven inleven in de situatie waarin klanten zitten. Zolang ik dat voel bij elke mediation, blijf ik dit werk doen.

In het kort iets persoonlijks…
Vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin, familie en vrienden. Verder kook en lees ik graag.
Ook ben ik vaak te vinden op het strand om met onze honden te wandelen. In het weekend sta ik langs de lijn bij onze kinderen te genieten.
Ik ben gevestigd op een rustige en anonieme plek aan de rand van Voorschoten. Ik ontvang u graag in mijn zelfstandige praktijkruimte met uitzicht over de weilanden.

Werkgebied:
Zuid-Holland: Alphen aan den Rijn, Den Haag, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Noordwijk, Oegstgeest, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer

Geraldine Mandas:

‘Ik vind het belangrijk om duidelijkheid te geven in een periode van onzekerheid.’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Voorschoten Papelaan-West 117, 2254 AH Voorschoten
 • Via videocall

Maak kennis met Geraldine

YouTube Screenshot van Geraldine Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Geraldine?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven