Bel nu geheel vrijblijvend 085 225 0274 Maak een gratis belafspraak
Ga naar content

Over Jack van Sabben

Ik heb een achtergrond als financieel planner en ben naast MfN- en ADR- geregistreerd familiemediator ook rechtbankmediator, Master of Financial Planning en NLP-(relatie)coach. Als rechtbankmediator kan ik werken met toevoeging (subsidie) via de Raad voor Rechtsbijstand (leer Jack nog beter kennen middels zijn voorstelvideo).

Op alle vlakken van de scheiding kan ik jullie deskundig begeleiden. Sinds 2004 heb ik mijn eigen praktijk ‘MasterAdvice Mediation’, waarbij ik naast echtscheidingssituaties ook bemiddel bij zakelijke conflicten en relatieproblemen. Graag sta ik voor jullie klaar! Jullie kunnen steunen op een brede kennis en ervaring, een groot inlevingsvermogen en een heldere aanpak.

Mijn onderscheidende factor

Financieel, eigen woning en eigen onderneming

Door mijn achtergrond als financieel planner en hypotheekadviseur heb ik snel inzicht in complexe financiële, fiscale en juridische vraagstukken. Ik zet alle mogelijkheden voor jullie op een rij zodat jullie bewuste keuzes kunnen maken. Ik werk samen met een gecertificeerde budgetcoach en schuldhulpverlener die jullie in de periode na de scheiding financieel kan begeleiden.

Hebben jullie een eigen woning? Er is bijna altijd een optie waarbij de woning niet verkocht hoeft te worden. In dit kader werk ik regelmatig met zogenaamde ‘familiebankconstructies’.

In de loop van de jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het hebben van een of meer eigen ondernemingen bij een scheiding. Ik ben op de hoogte van alle ins en outs op dit gebied en begeleid jullie graag naar goede en duurzame oplossingen.

Relationeel

Als NLP-(relatie)coach help ik jullie om gedachten, gevoelens en emoties boven tafel te krijgen en hierop te reflecteren. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van de mens. Knelpunten en onderliggende behoeften worden duidelijk. De ‘angel’ wordt bespreekbaar en dat is nodig om tot goede en werkbare afspraken te komen, met begrip voor elkaar.

Kinderen

De positie van de kinderen speelt een belangrijke rol. Ook zij hebben hun emoties en worstelen vaak met een loyaliteitsconflict. Ik ben zelf gescheiden en weet hoe belangrijk het is om als ouders zo goed mogelijk met elkaar te blijven samenwerken. In het belang van jullie zelf, maar ook voor het welzijn van de kinderen. Scheiden heeft een grote impact op kinderen. ‘Luctor et Emergo’ (Ik worstel en kom boven), de wapenspreuk van Zeeland, is in dit verband mijn lijfspreuk geworden.

We bespreken wat jullie belangrijk vinden in de zorg en opvoeding van de kinderen en hoe de belangen van de kinderen geborgd kunnen worden.

Ook kan ik samenwerken met psychologen en orthopedagogen uit mijn netwerk.

Jullie willen scheiden, wat nu?
In een kennismakingsgesprek bespreken we jullie situatie en waarom jullie tot de keuze van echtscheidingsmediation zijn gekomen. We bespreken ook of er nog andere opties zijn, zoals relatiemediation.

Besluiten jullie om het echtscheidingstraject in te gaan dan zal ik jullie na het eerste gesprek vragen om alle benodigde informatiedocumenten in te vullen en bij mij aan te leveren. Ik stuur een template van het ouderschapsplan zodat jullie ook deze kunnen invullen. In het tweede gesprek bespreken we de ingevulde documenten. Vaak ontstaan in dit gesprek de oplossingsrichtingen.

In een volgend gesprek bespreken we de uitgewerkte opties en toets ik indien nodig keuzes op haalbaarheid. Ik help jullie om afspraken te maken waar alle partijen achterstaan. Aan de orde komen onder andere de alimentatieberekening, toeslagen en kinderalimentatie en het besteedbaar inkomen (mogelijk samen met de budgetcoach) na de scheiding. Daarna maak ik een concept van het echtscheidingsconvenant, inclusief het ouderschapsplan. Als jullie het over alles eens zijn en na jullie akkoord maak ik de documenten definitief.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik maak me sterk voor afspraken die in het belang zijn van alle partijen, zeker óók de kinderen. Dat vergt van mij om steeds scherp te blijven. Ik zet me graag 100% in voor oplossingen die passen bij jullie (specifieke) situatie en wensen, zodat alle partijen een goede, nieuwe start kunnen maken.

Ik vind het erg belangrijk dat jullie alle benodigde informatie krijgen om tot goede keuzes te komen. Ik zorg ervoor dat jullie inzicht hebben in de mogelijkheden en de consequenties van keuzes en geef graag uitleg waar nodig.

In het kort iets persoonlijks
Mijn ‘hobby’s’ zijn mijn gezin, mijn kinderen en mijn kleinkinderen. Ik ben regelmatig aan het klussen in onze woonboerderij of bij de kinderen. In de vakantie gaan mijn vrouw en ik graag met de caravan naar Zuid-Frankrijk.
Ik ben zelf in 1989 gescheiden en heb een zoon en een dochter. Uiteindelijk is mijn zoon bij mij en mijn nieuwe gezin komen wonen. Mijn dochter is bij haar moeder blijven wonen. Ik heb mijn dochter twee keer een lange periode niet gezien. Het contact met mijn dochter en zoon is nu zeer goed. Het is mijn wens dat contacten ‘genormaliseerd’ zijn/worden. Mede door deskundige hulp staan mijn dochter en zoon nu beiden goed in het leven.

Werkgebied
Noord-Brabant: Bergeijk, Bladel, Eindhoven, Geldrop, Hapert, Helmond, Reusel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre
Limburg: Maasgouw, Nederweert, Leudal, Weert

Jack van Sabben:

‘Luctor et Emergo.’ (Ik worstel en kom boven)

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Westerhoven Braambos 2, 5563 AB Westerhoven
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Heeft u interesse in mediation met Jack?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Maak kennis met Jack

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

 • Andor Heygelen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ontvangen in huiselijke sfeer, gaf goed gevoel en vertrouwd. Een goed luisterend oor, en vakkundig gehandeld naar de informatie die het luisterende oor ontving.

 • Stefan Hallink
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De man achter Master Advice is een zeer kundige en sympathieke man. Iemand die het woord empathie uitgevonden heeft en waarvan je al na het eerste gesprek weet wat je aan hem hebt. Hij is duidelijk in zijn werkwijze en transparant, met vele jaren ervaring. Vanuit mijn omgeving zijn er al verschillende vrienden en collega's bij hem geweest. De geluiden die ik daarvan hoor zijn; onpartijdig en kijkt altijd in het belang van de kinderen als die aanwezig zijn, hierin ligt zijn kracht dan ook. Kortom zoek je een goede mediator, vraag dan een kennis gesprek aan en ervaar de rust die dhr. van Sabben creëert door je door het hele proces mee te nemen.

 • Gerard Kraan
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Netjes alles geregeld binnen een korte periode. Ook goed meegedacht over de toekomst van de ex-partner.

 • Paul Noijen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Hele fijne begeleiding gehad, super aardige een correcte man die ook nog humor heeft en het niet allemaal zo klinische aanpakt. Hij heeft voor mij en mijn vrouw heel veel betekend.

 • Anne Noijen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Toen wij contact opnamen met Jack waren we voornemens om uit elkaar te gaan. Echter zag Jack iets tussen ons, de eerste keer dat hij kwam, en stelde een lijmpoging voor met hem als mediator/relatietherapeut. We kwamen apart en samen bij Jack voor gesprekken. Ik werd altijd hartelijk ontvangen in een warme omgeving met een ontspannen sfeer. Jack keek kritisch naar ons beiden en gaf passende opdrachten mee. Ik heb er heel veel aan gehad. Nu een aantal jaren later zijn we nog samen en een fijn gezinnetje met zn vieren.

 • Linda Hoekstra
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  In 1 woord top!! Heel fijn en prettig ontvangen in huiselijke sfeer. duidelijke uitleg omtrent ouderschapsplan en een eerlijke uitleg voor beide partijen. Heel fijn om iemand zoals jack naast je te hebben staan in zo'n moeilijke en zware tijd. Bij deze ook nog een keer jack super bedankt voor het advies maar ook zeker voor de steun die je ons hebt even.

Terug naar boven