Bel nu geheel vrijblijvend 085 225 0274Vraag gratis adviesgesprek aan
Ga naar content

Over Els Maane

Ik heb jarenlang met veel plezier in de financiële dienstverlening gewerkt. Bij instemmingsvraagstukken over pensioenregelingen had ik een bemiddelende rol tussen werkgever (ondernemingsraad) en werknemer, een rol die mij echt ligt. In 2010 ben ik mediator geworden en sindsdien heb ik honderden mediations begeleid (bekijk hier de introductievideo van Els). Mijn financiële diploma’s houd ik ieder jaar up-to-date, zodat ik op de hoogte ben van de actuele regelgeving, bijvoorbeeld met betrekking tot hypotheken.

Mijn cliënten zoveel mogelijk ontzorgen: daar ga ik voor! Door ‘grote’ zaken in kleinere stukjes op te delen en te ‘versimpelen’, zien mensen door de bomen het bos weer.

Ik ben analytisch en geduldig en heb een oplossingsgerichte instelling. Ik begeleid jullie stap voor stap door het scheidingsproces, waarbij de kinderen centraal staan. Hierdoor kunnen jullie beslissingen nemen, samen goede afspraken maken en met vertrouwen vooruit kijken. Ik geloof dat inzicht en interactie tot een opgeruimd gevoel leiden en dat gun ik iedereen.

Mijn onderscheidende factor
Mijn specialisatie is om ouders met minderjarige kinderen te begeleiden bij het ouderschap na de scheiding. Indien gewenst volgen ouders individuele sessies bij mij. De kunst is om al jouw emoties over de andere ouder neutraler te maken. Ook leer ik je vaardigheden op het gebied van communicatie en conflicthantering, zodat je compromissen kunt sluiten en kunt samenwerken met de andere ouder: van echtgenoten naar bondgenoten!

Ik help jullie om goed naar de kinderen te luisteren en hen steeds voor ogen te hebben.

Wat gaat er eigenlijk in je kind om tijdens en na de scheiding? Wat zijn de signalen en hoe kun je daarmee omgaan? Hoe voed je de kinderen samen op na de scheiding? Ik werk 100% in het belang van het kind. Door mijn opleiding bij Succesvol Scheiden Nederland beschik ik over de tools en vaardigheden om jullie samen te helpen jullie kinderen het beste te bieden.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Ik zorg ervoor dat in onze gesprekken alle belangrijke onderwerpen besproken worden, zodat we niets vergeten. Samen komen we tot goede en duurzame afspraken die in het belang zijn van alle betrokkenen.

Na goed onderling overleg stel ik het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan op. Daarnaast maak ik de alimentatieberekening(en) en verzorg ik de financiële en juridische afwikkeling van de echtscheiding. Na jullie akkoord maak ik alle stukken definitief. Kortom: ik verzorg jullie echtscheiding van A tot Z.

Waar ik mij sterk voor maak
Een scheiding is een emotionele achtbaan waardoor het vaak niet meer lukt om constructief met elkaar te communiceren. Conflicten liggen op de loer.

Ik maak mij sterk voor deskundige begeleiding waarbij emoties hun plek krijgen en jullie samen een goed team voor de kinderen vormen.

Soms hoor ik dat er tien jaar na de scheiding nog steeds geen normaal gesprek is gevoerd. Hoe bizar is dat? Je blijft samen ouder. Je wilt alles doen in het belang van je kind(eren). Dan is mijn advies: begin bij jezelf. Mag ik jou daarbij helpen?

In het kort iets persoonlijks
Ik heb paarden bij huis staan en in mijn vrije tijd ben ik hier veel mee bezig. Het mooie is dat ik mijn klanten in mijn praktijkruimte thuis ontvang, met uitzicht op de wei. Zij ervaren dat als rustgevend en prettig. Een goed begin om een gesprek te beginnen over één van de moeilijkste perioden in je leven.

Daarnaast ben ik veel in de natuur te vinden om lange afstanden te rijden met mijn paard of wandelingen te maken. Dit zorgt telkens weer voor nieuwe energie.

Els Maane
‘Van echtgenoten naar bondgenoten!’

Werkgebied
Overijssel: Almelo, Deventer

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Haarle Schippersweg 10, 7448 RT Haarle

Heeft u interesse in mediation met Els

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Vraag adviesgesprek aanIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Maak kennis met Els

YouTube Screenshot van Els Maane Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

 • Chris Smits
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Els was voor mij een prettige gesprekspartner die de kunst verstond op een neutrale manier en respectvol te communiceren naar mijn ex-man en mij. Ik vond dat knap gedaan. Zij is zeer laagdrempelig en ter zake kundig. Els is een vriendelijke persoonlijkheid waarbij ruimte bestond om alles te vragen wat in me opkwam. Haar bemiddeling was een uitkomst in een heftige periode. Mede dankzij haar inzet is de scheiding erg snel en geruisloos verlopen.

 • E. Havik
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Els heeft mij door alles heen geholpen. Geweldige vrouw!

 • Ineke van der Sangen
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Ik ben echt zeer tevreden over de hele proces welke ik met Els Maane heb doorlopen. Els werkt veel dingen uit, is duidelijk en zeer goed bereikbaar en doet ook net dat ene kleine stukje meer nog wat voor een super dienstverlening heeft gezorgd.

 • R. Houtveen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik kan de activiteiten van een scheidingsbemiddelaar en in dit geval van Els Maane in het bijzonder bij iedereen aanbevelen. Els bedankt voor alles en je wijze van werken!

Terug naar boven